Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Krasch september 2015
Krasch september 2015
2015-03-24 12:25 # 1
Sous
Börsen kommer att krasca med största sonnolikhet under andra halvåret från juni framåt 2015. Det är svårt att säga exakt när, men jag är övertygad att det sker i september månad, mot slutet av månaden.

Ni som är kunniga, hur anser ni man bör gå tillväga för att säkra ens tillgångar så att man inte dras ner med alla andra. Jag har ingen exponering mot börsen alls bör jag tillägga. Tacksam för seriösa svar.

(För er som undrar hur jag har kommit fram till just andra halv året eller september månad 2015, låt säga att det är en känsla bara)
2015-03-24 12:43 # 2
Lotus
Du frågar på en sida där man säljer ädelmetaller. Och där svaret är ganska givet även om det inte varit en sådan sida. Att köpa guld och silver är det som gäller men frågan är ju hur läge man kan vänta. Kan hända 2015 men också 2016, tänk på att silver kommer att öka dubbelt så mycket som guld kommer göra.
2015-03-24 12:57 # 3
Nikon
Sous: Vilka belägg har du för detta? Eller är det mer en åsikt/gissning?
2015-03-24 13:18 # 4
Sandow
Du får nog komma med lite mer än att "ha det på känn" för att framstå som seriös. Jag tror att en majoritet av forumbesökarna här besöker forumet därför att de också har något på känn.

Jag tror på en koppling till det amerikanska presidentvalet 2016. Den politiska och ekonomiska eliten kommer försöka hålla ihop oredan tills dess. Kanske misslyckas de innan, men hur länge innan är omöjligt att säga.

En katastrof är per definition oväntad. Den sker snabbt och utan förvarning. Konsekvenserna är också omöjliga att förutspå.

Personligen är jag optimist, och tycker att en hyperinflation och "reset" av skuldbergen med byte av valutasystem kan vara det bästa som kan hända. Allt annat finns ju kvar, dvs realekonomin! Bara att den behöver fungerande pengar för att vara effektiv!
2015-03-24 13:57 # 5
Einstein
Antar att Sous syftar på den fjärde s.k. blood moon som kommer att inträffa 28 sept 2015, dessutom kryddas detta magiska datum med att 7 st 7 åriga cykler sluts, cyklernas cykler med andra ord. För dem som tror på det, pratar vi om katastrofer av bibliska proportioner. Det finns flertalet böcker och podcasts, youtube klipp om ämnet för dom som finner det intressant. Blir det verklighet av hoten spelar det ingen roll om du sitter på guld eller silver. Vi pratar fullskalig global katastrof, krig, hungersnöd, anarki etc Den kloke planerar för det värsta och hoppas på det bästa. I detta fall kanske man klokast intar en position där man har lite av varje men framförallt att du bygger upp resiliens mot kommande kaos. Vattenreningsfilter, matförråd, gasolkök, gas etc är lika självklara saker att se över precis som guld o silverinvesteringar. Allt handlar inte om pengar här i livet. Vi vill komma helskinnade ut genom andra sidan tunneln. Frågan är bara hur världen ser ut där o då. Om helvetet brakar lös blir du inte lyckligare med ett par kg guld och silver.
Mänskliga rättigheter och frihet är något vi alla tar för givet idag. En dag kommer vi bli varse att vi inte har dessa rättigheter kvar, då kommer det att vara försent att göra något åt det. Men vem bryr sig. Så länge tv-serien visas och chipsen står på bordet är allt ok...
2015-03-24 14:55 # 6
Chefen
Jag förstår varför du valt "Einstein" som alias.Det var mycket klokt skrivit.Själv har jag för ett tag sedan tagit jägarexamen.
Det kan ju som du antyder bli livsmedelsbrist.I en övergångsfas kan det vara bra att ha guld och silver.
2015-03-24 15:38 # 7
VakenOchVaksam
Jag vill kalla mig väl insatt i ämnet undergång/kollaps, och vet med 100% säkerhet att inte bara ekonomin, utan hela mänskligheten kommer att gå under. Ekonomin kommer hursomhelst att krascha långt innan sista dagen är kommen, och skulle kunna krascha idag, imorgon eller i september. Svårt att säga då det är eliten som avgör när det gynnar dem att krascha ekonomin. (genom att krascha dollarn). Under denna period kommer de som har silver och guld att vara de nya rika. Vi vet ju alla att silver är brutalt undervärderat pga korruptionen i eliten, så silver is the way to go!
Men jag förespråkar också livsnödvändighter.

De som är insatta i ämnet The new world order, vet att vi definitivt lever i de sista dagarna.
2015-03-24 16:20 # 8
Hedge
En sida om September/2015

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/shemitah-biblical-pattern-indicates-financial-collapse-may-coming-2015

Man skall dock vara medveten om att skribenten har en "belastning" åt det troende hållet, det får man försöka bortse från.
2015-03-25 10:44 # 9
Asgeir
Jag förstår inte varför alla som tänker på det här stirrar på börsen hela tiden. Det är inte där det s.k. "det" händer, det är i världen. Det hela påminner om en bilförare som tittar så mycket på hastighetsmätaren att han glömmer trafiken.

När jag nu varit så klyftig vill jag dock säga att djupare insikter kan styra saker som valutakurser. I början av 1939 hade redan exempelvis den danska riksbanken anat att det kanske skulle bli krig och att Tyskland i så fall nog skulle vilja ta hand om de cirka 30 ton guld som fanns i de danska valven, varför man i skilda portioner smugglade ut det till Sverige och Norge för vidare transport till USA. Danmark ockuperades som bekant 9 april 1940, alltså ett år senare och mycket riktigt kom tyskarna springande direkt men fick stå snopna.

Saken är att vi då hade en nordisk guldbaserad myntunion som alltså sprack i samma veva.

Men såna här saker vet ytterst få personer om och det är knappast troligt att någon läcker ut sånt här till börserna för då vore ju hela spelet förlorat innan det började.

Använd alltså fantasin mer och stirra mindre på hastighetsmätaren.
2015-03-25 23:29 # 10
Sous
I min värld så styrs hela systemet av 1 familj. Dem har gjort det för och satte sig då på tronen och dem är kvar där sen dess. Är man religös så kan man se det som good vs evil. Är man inte religös så får man väl se det som girighet, total kontroll eller vad man nu vill kalla det.
Jag har valt att förstå det från min synvinkel som självklart är påverkad av min tro, samtidigt som jag har använt mig av logik och kunskap inom olika områden.
Enda sedan 9/11 så är jag övertygad att det finns en ond kraft som tar till alla medel för att uppnå målet. Målet så som jag har tolkat det och förstått det är total dominans. Enda sen 1960 och förmodligen senare har det pratats om NWO, där amerikanska presidenter en efter en talar om NWO konstant och målet med detta är självklart att undermedvetet printa in det i var enda hjärna på den planet. Man får se det hela som en tidsaxel där delmål uppnås för att med jämna steg nå slutmålet.
I min värld så är det väldigt komplext och svårt att få grepp på och om man låser sig i ett ämne så kan man gå vilse, man måste skaffa sig en hel hets bild hur alla aspekter samverkar mot ett gemensamt mål och styrs under ett och samma tak.
Det är allt från företag, utbildning, uppfostran, feminism, internationella och nationella samarbeten, koalitioner, sociala interaktioner mellan individer, media, falsk trygghet osv. Listan är väldigt lång hur de har penetrerat var enda en utav dessa undergrupper för att styra och förbereda alla undermedvetet för vad kommer skall. Jag anser inte mig vara expert inom området eller påstår att jag förstår det till 100%, men jag anser mig ha en uppfattning om hur, varför och när vissa saker sker med bakgrund av det jag försöker förklara från min synvinkeln.
jag förstår att det finns många som är emot detta och anser att det är en massa B-shit, jag har fullt förståelse för det också samtidigt som det finns många fler som är på rätt väg men som har klättrat på en gren av det gigantiska trädet och fastnat där dem är.

"We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years."

He went on to explain:

"It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in past centuries."

-- David Rockefeller, Speaking at the June, 1991 Bilderberger meeting in Baden, Germany (a meeting also attended by then-Governor Bill Clinton and by Dan Quayle

Men mina damer och herrar, dessa män har varit verksamma i 100-tals år i det tysta och än idag så jobbar dem i det tysta tills det är dags och dem är på god väg att uppnå det slutgiltiga destinationen.

Dem kallas för alla olika namn av vilsna själar (Bilderberggruppen, illuminati, trilateral commision, skull & bones etc.) Det är nog fel att döma dessa människor och påstå att dem är dumma, dem har rätt till en viss mån, alla dessa grupper är med på ett hörn men dem är samtidigt ingenting i jämförelse med han som sitter på tronen.

“Some of the biggest men in the United States, in the field of commerce and manufacture, are afraid of somebody, are afraid of something. They know that there is a power somewhere so organized, so subtle, so watchful, so interlocked, so complete, so pervasive that they had better not speak above their breath when they speak in condemnation of it.”

? Woodrow Wilson

Mitt råd till er är att läsa på ännu mer än vad ni tror ni vet, kolla på dem mest absurda klippen på internet, läs allt och titta på allt, spräng gränserna, religösa gränser, personliga åsikter, fördomar, etiska & moraliska gränser. Det kanske låter klyschigt, men kom ut ur boxen, många troende låser sig i sin egen religion och blir blinda och detsamma gäller dem icke troende som tror att vi kom hit av en plötslig händelse i rymden. Rita om kartan där uppe för vare sig vi vill eller inte så har vi alla manipulerats undermedvetet och styrs av våra demoner som vi har accepterat omedvetet.

PS. Det finns ingen du eller jag, svensk, amerikansk, afrikan, arab, nationaliteter eller gränser. Vi är 1, desto snabbare man accepterar det desto snabbare kommer man ur bubblan som vi har trykts in i. Samt missförstå mig inte nu när jag quote:a vissa herrar i min inlägg, som sagt alla är med på ett eller annat sätt, men dem alla tjänstgör deras herre. Dem är inte det styrande faktorn. Jag ville bara ge några korta exempel.

God speed!
Senast ändrad av Sous; 2015-03-25 23:38
2015-03-26 00:15 # 11
Jarneris
Citat:
Ursprungligen postat av Sous
I min värld så styrs hela systemet av 1 familj. Dem har gjort det för och satte sig då på tronen och dem är kvar där sen dess. Är man religös så kan man se det som good vs evil. Är man inte religös så får man väl se det som girighet, total kontroll eller vad man nu vill kalla det.


Jag är troende själv men försöker att inte blanda ihop min analys av den timliga världen med religion. Det leder lätt fel. Jag är heller ingen fan av deterministiska prognoser, lika lite som astrologisk tro - utan vill hellre tro på den mänskliga förmågan att fatta kloka beslut och därigenom påverka vad som komma skall. Fatalism leder i bästa fall till passivitet och i sämsta fall till närmast fanatiskt styrda handlingar. Vad gäller NWO, så är jag övertygad om att sådana planer finns, även om jag samtidigt tror att det inte är fullt så välorkestrerat som du låter påskina. Att det skulle finnas en ond makt som genomstrålar elitens alla beslut, via någon form av biblisk Satan, förpassar jag till idéhistoriens skräphög. Människan är fullt kapabel till ondska, girighet och dumhet alldeles på egen hand.

Däremot anser jag inte att en monentär kollaps är utesluten och att den är i händerna på en samling mindre moraliskt utvecklade individer, vars maktbegär kanske i någon mån går att sammanfattas i NWO. Det ekonomiskt/politiska systemet är inte längre i händerna på demokratiskt styrda institutioner - det behöver man inte vara en Einstein för att begripa. Och i den aspekten ser jag guld och silver som en form av kapitalförsäkring som "de" har svårt att kontrollera, eftersom det är så inpräntat i själen att guld och silver = reda pengar. Det är också, anser jag, en sund bas för en ekonomi, då det begränsar kreditexpansionen och uppmuntrar till sunt sparande, befriat från derivat, hävstänger och Satans alla mostrar.

/J
Senast ändrad av Jarneris; 2015-03-26 00:21
2015-03-26 01:49 # 12
billion
Enochs bok är ett spännande komplement till Bibeln...för oss som inte förpassat satan till idéhistoriens skräphög. Väl värd att läsa om ni inte gjort det. :)

Ingick i Bibeln under flera hundra år innan man på ett kyrkomöte beslutade att ta bort den. Man ville dessutom ta bort Johannes Uppenbarelse men det lyckades inte.

Lite off topic...jag vet.
Senast ändrad av billion; 2015-03-26 01:49


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt