Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Krasch september 2015
Krasch september 2015
2015-04-23 16:04 # 97
Babaroo
Citat:
Ursprungligen postat av Solidus
Citat:
Ursprungligen postat av Babaroo
Citat:
Ursprungligen postat av Solidus
De religiösa fanatikerna vägrar inse att de är grundlurade av sluga typer som älskar att bli försörjda och åtlydda av de dumma massorna. I de syftet skapar/omarbetar man konstiga texter och piffar upp gamla religioner. När man har lurat tillräckligt många med hjälp av piska och morot ( helvete och paradis) då blir det kul i toppen av pyramiden." Babaroo" och" Chefen" betalar...Lyd nu, för fan, och betala så blir det finfint när du dör...
Obs. trots att "Gud" är "allsmäktig" så är hans bästa vän och verktyg "Djävulen" för utan honom kan tydligen "Gud" inte skrämma någorlunda normal människa till total lydnad och underkastelse. När man blir så fanatiskt religiös att även avsaknad av bevis är bevis nog, då är det dags att söka hjälp på riktigt.... Rester av min kropp finns inte heller i graven bredvid i Jerusalem, betyder det att jag är Jesus lillebror? Jo, så är det nog..
För övrigt tycker jag att ni kan tro i vad fan ni vill men håll det för er själva.. Det här forumet handlar inte om spökhistorier, det handlar om världsliga saker så , snälla, håll er till det. Vill ni tjata om ert vidskepelse gör det på andra lämpliga sidor, är säker på att det finns. Å andra sidan kan ni använda 5 min. av er dyrbara tid och fundera på hur rimligt och logiskt det är att det sitter en gubbe i himmelen och detaljstyr allt, ( enigt er) och allting blir så katastrofalt fel? Sen, på fredagskvällen, afterwork, tar man några öl med Djävulen och går igenom veckans siffror, hur många blev kokta i olja, hur många i vatten, grillade och så vidare, ja ni förstår, ni vet säkert vad som väntar är om ni dummar er. Djävulen gnäller lite , vill ha mera cash för inköp av frityrolja och grillkol, det går ju åt och föreslår nya moderna metoder som t. ex. mikrovågsugnar....
Här kan ni kolla en modern tolkning av bibeln, ha det bra.. det skiter sig reda på första sidan...
https://www.facebook.com/rickygervais/videos/325371124253914/


Du har fått ett rep av Gud solidus, som du antingen kan hänga dig själv med, eller så kan du klättra upp för repet till Gud. Repet är en symbol för Jesus, som du antingen kan stöta dig på (som du gör) eller så kan du underkasta dig och få evigt liv. Du har gjort ditt val märker jag.


Har inte fått några rep, skickas det med posten tar det en evighet. När repet kommer blir det första beviset på att gudar och Jesusar finns och då kommer jag berätta det för alla här så klart, det är en stor grej!! Första beviset ever på att det finns gubbar i molnen!
Normala människor har inget val än att leva det livet vi har fått av far och mor, mor och far egentligen, precis som alla andra varelser här på jorden. Att välja att tro på sagor är fritt men ni blir blåsta av sluga brottslingar som inte lever som de lär. Ni religiösa tror att ni kan göra vilka svinaktigheter som helst och sen be några böner och Halleluja! allt är förlåtet och i morgon kör man på som vanligt. Vi andra har samvetet att ta hänsyn till och samvetet raderas inre med några löjliga ramsor. Men vi klagar inte, vi bråkar inte och vi skrävlar inte om att vi minsann är "stolta ateister" men vi delar inte era psykedeliska syner så vädra dom bland likasinnade och inte i allmänna forum, som den här


Till att börja med så finns det faktiskt några "likasinnade" här, Boss, Chefen och jag i denna tråden som jag känner till. Sedan vet jag en till här på forumet som jag inte kommer på namnet på just nu.

Det låter som att du förknippar bibeltrogna kristna med Katolska kyrkan, det borde du inte göra. Bibeln säger att Katolska kyrkan är den stora skökan, som resten av världens avskyvärdheter utgår från. Det är katoliker som har sina radband, och sina biktningar, där de säger att prästen har förmåga att förlåta synder. Det är dessa ritualer som leder till tron att man kan göra vad som helst, sen be om förlåtelse och fortsätta som vanligt med sina synder. Dra inte bibeltrogna kristna över samma kant. Det är det Djävulen vill.

Jag håller med dig om att det finns många religösa hycklare i denna världen. Men de är inte kristna (i alla fall inte bibeltrogna), de har bara intagit positioner av makt över blåögda människor för att mjölka dem på pengar, där håller vi också med varandra. Men att sitta och läsa Bibeln för sig själv och nära vänner, och sedan tro på den, och sträva efter att leva ett liv som behagar Gud, vad är det för fel med det?
2015-04-23 16:07 # 98
Babaroo
Citat:
Ursprungligen postat av MT
HAHAHAHAHA., är denna tråd ett skämt eller? Vuxna människor som tror på sagor om en skäggig man. Känns inte som att diskussionen hör hemma här? Eller?


kan man prata om ödlor som styr planeten så borde man väl kunna prata om en evig allsmäktig Gud, för de är väl lika stolliga enligt dig?

Jag tror dock att det gör dig arg att höra om Gud, för du vill inte ha nåt med Han att göra. Därför är det lugnt att höra om ödlor som styr jorden, men inte Gud.

Har jag fel så får du gärna förklara varför det rör upp såna känslor just när du får höra om Gud, och inte om ödlor.
2015-04-23 16:12 # 99
Babaroo
Citat:
Ursprungligen postat av Solidus
Citat:
Ursprungligen postat av Babaroo
Citat:
Ursprungligen postat av Snaken
Tänk att er stora idol är tidernas värsta massmördare. Tur att han är en fiktion och skapad av oss och inte omvänt. Oavsett underligt att se upp till en sådan skapning. Tror det handlar om rädsla för att ta eget ansvar.


Ifall du är redo att ta ansvar för dina handlingar Snaken, ja då är det dags att du omvänder dig från dina onda gärningar (otukt, lögner, smädelse av Guds namn, ja du vet, 10 Guds bud) och sedan tror på Jesus Kristus, att han tog på sig dina synder då han korsfästes, att han dog, och begravdes. Och att han sedan återuppstod.

Vad finns det att vänta på Snaken? Dags att ta ansvar, dags att ordna så att DU Snaken, inte längre bidrar till att dra Guds vrede över vårt land. (Jag förstår att du inte tar mig på allvar, men du borde ta detta på allvar.)


Till och med du förstår att man inte kan ta dig på allvar....Det är jjust ni religiösa fanatiker som kan och ägnar är åt onda gärningar, sen ångrar är dagen efter, ber och nynnar lite och sen är ni redo för nya onda gärningar med nytvättat rent samvete....


"Ber och nynna lite" :D

Vad har du varit med om egentligen? Har du varit katolik innan eller?
2015-04-23 18:22 # 100
Snaken
Hur vet ni førresten att gud ar en han? En kønsløs brinnande buske ar mer riktigt att tro om man ska vara bibeltrogen. Om det ar en han vad ar vitsen med att ha ett køn?

Varfør skriva 10 budord på gamla stenplattor nar man som omnipotent bara kan impregnera dem i allas nervsystem och bara slappna av?

Ni menar att det finns en gubbe som skapat alla elementarpartiklar från kvarkar till protoner, sinnrikt smetat samman dessa till grundamnen som han anvant før att bygga øver 200 miljarder galaxer med miljarders miljarder planeter och stjarnor utspridda øver ofattbara avstånd bara før att bestamma sig før att på just vår lilla planet ska han minsann plantera in en man och skapa en kvinna från hans revben så att de kan kopulera och ge upphov till massa stackare som han kan tortera och mørda før att stilla sin avundsjuka på andra till skillnad från han sjalv imaginara gubbar och kvinnor som dessa stackare tror finns før att han givit dem fri vilja.

Han har dock lite sinne før humor då han gømt gamla fossil djupt nede i jordskorpan som stackars førvillade forskare daterat till mycket aldre an jorden sjalv som ju bara ar 6000 år gammal. Men det ar en sadistisk humor som mynnar ut i att han finner gladje i att tortera och mørda dessa før att de låit sig luras. Hans hat gentemot nyfikna manniskor som driver varlden framåt ar stort. Han planterar ut DNA-sekvenser som falskt bevisar att vi ar slakt med varldens alla skapelser från arkebakterier till blåvalar bara før att få mørda lite till. Han ar inkonsekvent och blev sur och straffade några stackare som førsøkte bygga ett høgt torn men gav inte Felix Baumgartner eller Louis Armstrong så mycket som en ørfil. Han tillåter folkmord och orsakar naturkatastrofer men ogillar skarpt att en man stoppar sin snopp i en annan mans stjart. Han ingår pakter med utvalda personer som leder till massmord och att små barn smartfullt får uppleva att få sin førhud avlagsnad istallet før att bara revidera sin ursprungliga snoppkonstruktion.

Detta ar bara ett urval konstiga beteenden denna skapning har. Att tor på en sådan ar ytterst underligt. Att underkasta sig en sådan tycker jag ar avskyvart.

Bibeln ar ett sammelsurium av sagor skrivna av manniskor for att førsøka forklara saker de inte førstår.
Att tro på detta nu nar vi kan førklara massor med vetenskap ar vansinne.

Tidigare och kommande finanskriser har inte ett skvatt med en gud att gøra utan ar skapade av oss sjalva.
2015-04-23 19:20 # 101
Solidus
Snaken, tror inte det hjälper, de tror bara på sagor, fakta biter inte. Man måste hota fårskocken med övervåld, då blir de fromma som lamm och då skänker de allt de har till "guds" kronofogdar på Jorden bara för att slippa bli grillade..
Massor har lidit, utvecklingen bromsats och intelligenta har brunnit helt i onödan, på grund av dumheter och mänsklig girighet.. Det räcker att titta på klippet av Ricky Gervais om bibeln, han gör slarvsylta av sagoboken på 10 min..han hade brunnit för det för inte så länge sen...

Tror ta mig fan att jag ska börja sälja svindyra lotter med enormt stora vinster och 50% ... äsh vi säger väl 100% vinstchans. Vinsterna utfaller i samma ögonblick lottägaren dör, betalas i guld, diamanter, jungfrur eller vad man vill, you name it, och hämtas ut personligen av den lycklige ( och salige får man hoppas), vinnaren...
Betydligt bättre deal, färre regler än det gamla vanliga " religionerna" och inga otäcka hot om tortyr i underjorden utfört av guds experttorterare, Fan själv, om man skulle råka vara lite stygg. Kanon!!!
2015-04-23 19:24 # 102
Solidus
Guldet och silvret kommer givetvis att levereras av LS, men inte jungfrurna.... :-)
2015-04-23 23:04 # 103
Babaroo
Citat:
Ursprungligen postat av Snaken
Hur vet ni førresten att gud ar en han? En kønsløs brinnande buske ar mer riktigt att tro om man ska vara bibeltrogen. Om det ar en han vad ar vitsen med att ha ett køn?

Varfør skriva 10 budord på gamla stenplattor nar man som omnipotent bara kan impregnera dem i allas nervsystem och bara slappna av?

Ni menar att det finns en gubbe som skapat alla elementarpartiklar från kvarkar till protoner, sinnrikt smetat samman dessa till grundamnen som han anvant før att bygga øver 200 miljarder galaxer med miljarders miljarder planeter och stjarnor utspridda øver ofattbara avstånd bara før att bestamma sig før att på just vår lilla planet ska han minsann plantera in en man och skapa en kvinna från hans revben så att de kan kopulera och ge upphov till massa stackare som han kan tortera och mørda før att stilla sin avundsjuka på andra till skillnad från han sjalv imaginara gubbar och kvinnor som dessa stackare tror finns før att han givit dem fri vilja.

Han har dock lite sinne før humor då han gømt gamla fossil djupt nede i jordskorpan som stackars førvillade forskare daterat till mycket aldre an jorden sjalv som ju bara ar 6000 år gammal. Men det ar en sadistisk humor som mynnar ut i att han finner gladje i att tortera och mørda dessa før att de låit sig luras. Hans hat gentemot nyfikna manniskor som driver varlden framåt ar stort. Han planterar ut DNA-sekvenser som falskt bevisar att vi ar slakt med varldens alla skapelser från arkebakterier till blåvalar bara før att få mørda lite till. Han ar inkonsekvent och blev sur och straffade några stackare som førsøkte bygga ett høgt torn men gav inte Felix Baumgartner eller Louis Armstrong så mycket som en ørfil. Han tillåter folkmord och orsakar naturkatastrofer men ogillar skarpt att en man stoppar sin snopp i en annan mans stjart. Han ingår pakter med utvalda personer som leder till massmord och att små barn smartfullt får uppleva att få sin førhud avlagsnad istallet før att bara revidera sin ursprungliga snoppkonstruktion.

Detta ar bara ett urval konstiga beteenden denna skapning har. Att tor på en sådan ar ytterst underligt. Att underkasta sig en sådan tycker jag ar avskyvart.

Bibeln ar ett sammelsurium av sagor skrivna av manniskor for att førsøka forklara saker de inte førstår.
Att tro på detta nu nar vi kan førklara massor med vetenskap ar vansinne.

Tidigare och kommande finanskriser har inte ett skvatt med en gud att gøra utan ar skapade av oss sjalva.



Även om du inte tror på Jesus, så låter det definitivt som att du vet om att Gud existerar, sådan vrede som du uppbådar kan bara vara riktat mot något som du förstår existerar. Bibeln säger att alla människor vet att Gud existerar, och jag tycker definitivt det låter som att du vet att Gud existerar. Men du försöker rättfärdiga dig själv, genom att du tror att du hittar en massa saker som talar mot Gud i Bibeln.

Och detta landet som du lever i (Sverige eller Danmark möjligtvis) hade varit Katolskt, och prästen hade förgripit sig på din fru och dotter i biktbåset, om det inte varit för vår djupt troende Lutherska konung Gustav II Adolf . Enligt en biografi över hans liv skriven av Nils Ahnlund "Gustav Adolf den store" säger Gustav II Adolf när hans häst blivit dödad under honom på slagfältet i Tyskland, och männen runt honom varnar honom för att utsätta sig för fara, på sidan 142: "I ären en tvivlare, jag dör, när Gud vill"

Även om du inte tror på Jesus, så ska du vara OTROLIGT tacksam för att det här landet är grundat med en protestantisk tro. Du hade kanske hellre viljat leva i ett medeltida katolskt land? (det är dit katolska kyrkan strävar) Eller du kanske hade viljat leva i ett ateistiskt kommunistland som sovietunionen? Du är så försäkrad om att ifall bara biblisk kristendom försvinner så blir allt bra, men vad har du för bevis för detta? Vilka länder i världen har minst frihet? De kommunistiska (deras tro är ateism). Och vilka har mest frihet? De med protestantisk grund, och de som ligger geografiskt nära de med protestantisk grund (som Italien och spanien t.ex. de har tvingats till rättigheter åt folket pga. de omkringliggande protestantiska nationerna).

Kan du säga emot detta (utan att vara oresonlig)? Du har blivit matad med precis vad du vill höra, men när du får ditt ateistiska totala kontrollsamhälle (vilket är här och blir värre för varje dag) då hade du nog viljat ha en ny Gustav II Adolf, vare sig du tror på Jesus eller inte.

Och evolution är en lögn. Har du hört talas om Noaks flod? Vad tror du hade hänt om det varit översvämning runt hela jorden i 1 år? Det hade bildats sediment, och hur hade det lagts ner? Titta på den geologiska kolumnen och se hur t.ex. trilobiter hittas längst ner, sedan mer och mer mobila arter högre och högre upp, medan människor med intelligens flöt på plankor och vad de kunde hitta.
Har du hört talas om den kambriska explosionen? Helt plötsligt dök de upp massa arter ovanpå grundberget (granit), innan detta fanns det inga fossiler, varför? Jo för att detta är det understa skiktet av sedimentet som lades ner i Noaks flod.

Det mesta du tror på är tyvärr en lögn. Jag har själv trott på evolution, det är inte lätt att värja sig när man får höra det från man går på lekis till universitetet, så jag klandrar dig inte att du tror på det.

Om du är villig att ha ett öppet sinne, och inte är rädd för att du skulle bli övertygad, så kan du kolla här för information om evolution:
http://arrivalofthefittest.com/multimedia/creation-science-evangelism
2015-04-24 00:49 # 104
Snaken
Babaroo. Var inte rädd för att svara på mina frågor. Vad uppbådar jag för vrede? Du har rätt i att jag vet att gud existerar. Alla möjliga gudar, spöken, troll och andra väsen existerar i temporära eller permanenta vanföreställningar hos många människor. Du är precis lika säker på din gud som andra troende är på sin(a).

Jag hade på känn att du var en ungjordskreationist :)

Jesus kan mycket väl ha existerat. Men de magiska egenskaperna som tillskrivs honom är osanningar och efterkonstruktioner.
Bevisbördan ligger för övrigt hos dig eftersom det är du som hävdar att din gud finns. Ett negativ går inte att bevisa. Du kan t.ex. inte bevisa att Allah, Oden, Ganesha eller rumpnissar inte finns.

Slippery slope fallgropen igen om katolska präster, min fru och dotter. Om A hade skett så hade definitivt B också skett och så vidare är inget vidare att använda i sina argument. Sluta med det.

Om valet står mellan katolism eller protestantism så ja då skulle jag välja det senare. Men saken är att det finns fler vägar att gå precis som att det finns andra bitar än körsbärslikör i alladinasken. Många länder med protestantisk grund är relativt fria och har demokratiskt styre och det är såklart bra. Helt enig i det.

Du tillskriver mig egenskaper som du sedan bygger dina argument på. Skäms.

Kom igen nu länder har ingen specifik tro! Människor har det. Att säga att kommunisters "tro" är ateism är mycket ignorant. Ateism är dessutom avsaknad av tro så det blev dubbelt fel där. Ateism är precis och exakt inget annat än avsaknad av tro på gudar. Kom ihåg det så slipper du framstå som mindre påläst vid diskussioner med ateister. Fungerande kommunism är förresten en utopi och har inget att göra med vad folk tror på.

Nu hittar du på igen. Jag är inte försäkrad om att allt blir bra om biblisk kristendom försvinner. Lika lite som du är en frityrstekt regnbåge med gul lukt. Ergo jag har inga bevis för detta. Det finns många religioner som är en hämsko på mänskligheten. Det bästa skulle vara om fler kreationister insåg att vi finns till av den enkla anledningen att vi kan finnas till och att vi bör göra vårt bästa för att vi ska fortsätta med det i harmoni med planeten vi bor på. Tänk om vi inte haft fritänkare och alla hade varit kreationister. Skulle du vilja leva i en sådan värld? I så fall sluta sitta på nätet, skrota telefon, elektricitet, bil, billig mat och alla andra bekvämligheter du kan tänka dig.

Jag har definitivt inte blivit matad med vad jag vill höra. Hur vet du vad jag vill höra? Som barn blev jag matad med diverse religös dravel dock. Som tur var svalde jag inte det med hull och hår. Jag har läst bibeln och det är fiktion till väldigt stor del. Jag har också på eget initiativ läst ca halva koranen bara för att förstå islam bättre. Trots detta tror jag inte på Allah heller. Lyckligtvis har jag läst väldigt mycket annat också som resonerar otroligt mycket bättre med verkligheten. Jag gillar att tänka själv dessutom.

Angående Noaks flod så tycker jag ärligt talat att det inte ens är värt att diskutera med dig. Jag har haft den diskussionen med kreationister tidigare och det slutar alltid med att de stoppar fingrarna i öronen och sjunger lalalalala.

Det mesta jag tror på är en lögn säger du. Jaha och vad har du för belägg för det? Vill verkligen ha ett svar på den frågan.

Jaha du trodde på evolution men gör det inte idag. Ser inte vad det spelar för roll. Evolutionsteorin är en teori just för att den stöds av en enorm växande mängd fakta som bevisar att den är sann. Den har t.om studerats i realtid. En enda unik oförklarlig sekvens DNA där den inte borde finnas eller ett enda fossil i fel geologiskt skikt skulle motbevisa den. Föreslår att du hämtar spaden och börjar gräva. Ett nobelpris väntar dig när du motbevisar den.

Jag är definitivt inte rädd för att bli övertygad men det krävs en del för att jag ska bli det. Sidan du länkar till har jag blivit hänvisad till många gånger. Den innehåller inte information om evolution. Den innehåller felaktigheter kring evolution för att desperat försöka hålla uppe de svaga benen skapelseberättelsen stödjer sig på.
2015-04-24 09:33 # 105
Chefen
http://www.apg29.nu/index.php?artid=19209
2015-04-24 11:01 # 106
Solidus
Citat:
Ursprungligen postat av Chefen
http://www.apg29.nu/index.php?artid=19209


Ha, ha och åter HA, Vilka dårar!!!! Ni har ju egen dårpippisida också. Nya kroppsdelar växte ut i direktsändning och döva från födseln som plötsligt får hörseln tillbaka men pratar obehindrat... Den stora amerikanska undersökningen om att religiösa är dummare är fel! Ni är dummast, jag beklagar men så är det och jag tycker ärligt synd om er, som jag sa innan, sök hjälp, men inte i sagovärden utan av förstående människor som är utbildade att ge den sortens hjälp som ni tycks behöva....
2015-04-24 13:00 # 107
Snaken
Tack för länken Chefen. Hysteriskt rolig läsning. Men säg mig varför är alla dessa Jesusmirakel av så egotrippad art? Du kan få mig till att tro mycket enkelt eftersom du har träffat chefen själv 1984. Be honom uppfylla en enda sak av följande och jag kan lova dig att jag kommer ägna resten av mitt liv att sprida guds ord. Siffrorna har inget med prioritet att göra, du väljer själv. Det bästa hade ju såklart varit att allt uppfylls men en enda räcker som sagt.

1. Stoppa all handel av produkter från utrotningshotade djur och växter
2. Gör alla sjukligt överviktiga bibeltrogna normalviktiga
3. Få alla muslimer att konvertera till kristendom innan kommande måndag
4. Få folk att sluta lyssna på Food babe och doctor Oz
5. Sörja för att inget barn utsätts för övergrepp någonsin igen
6. Förvandla systembolagets vin till vatten. Räcker egentligen med ett enda systembolag.
7. Göra Syrien till ett stabilt land där folk har livsglädje
8. Få alla tunga missbrukare att sluta med sina droger och må bra med sig själva
9. Få alla sadister att bli godhjärtade humanister
10. Ställa upp på en TV-intervju eller göra något stunt för undanröja alla tvivel om sin existens
11. Rena världshaven och luften från alla miljögifter
12. Eliminera Alzheimers sjukdom
13. Eliminera alla eller iaf en av de stora autoimmuna sjukdomarna innan 2015 är slut.
14. Ge alla hörselskadade hörseln tillbaka och inte favorisera personer som Björg Kåsnes och Anastacia Josef
15. Samma som ovan men 20/20 syn till alla synskadade

Det finns mer att hämta men jag tänkte att detta räcker gott som alternativ till ett omnipotent och vänligt väsen.

Pray away! Ser fram emot förändring(arna) :D
2015-04-24 13:28 # 108
Solidus
Nu börjar jag bli lite lömsk........ Jämförelsen med ödlorna gillade de inte men själva alstrar de kroppsdelar lite hipp som happ, framför tv-kameran t.o.m. Det kan alltså ligga något i att ödlor försöker styra här på vår lilla Jord....


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt