Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Krasch september 2015
Krasch september 2015
2015-03-26 06:42 # 13
Solidus
Here we go again, alla dårarna samlade på en hög och slåss om aluminiummössor. Det behövs sååå lite för att de ska krypa fram, kan ni inte hålla er till guld och silver och allmänt accepterade, normala OCH vettiga saker, troll och trolldom finns inte, FÖR FAAAN
2015-03-26 08:58 # 14
Chefen
Hej Solidus.Det du säger att Gud inte finns det sa jag innan jag fick möta honom 1984 i november.Tyvärr finns trollen också
och massa andra otäcka saker.Dessa är dock inte värda att ens nämna.Men den som räddade mig 1984 var Jesus.
JAG VET att du har fel Solidus.
2015-03-26 09:39 # 15
Inge Peng
Hej alla otroende och troende !
Jag säg så hära jag ... Läs Synen av David Wilkerson .
Där finns det många intressant saker som tas upp . Tex Rusning till landsbygd , inte ens guld ger säkerhet , stora bolag konkursar , epidemier bryter ut ....
Inte konstigt tycker kanske några , så ser det ju ut i världen nu .Men detta är nått David fick till sig 1958 0ch 1973 .
Boken är kanske hockuspockus , men intressant ändå och väldigt nutida .

Åhoj
2015-03-26 09:40 # 16
Ahura Mazda
Alltså... har ni läst vad ni själva skriver!? Detta är ju för underhållande och skrämmande på samma gång. Skolan har misslyckats. Det finns mängder med religiösa texter som inte längre någon jävel bryr sig om, men det betyder inte att det i dem finns massa dolda meddelanden om framtiden och hemliga esoteriska sanningar för den skull. Detsamma gäller hittepå om bibelkoder och religiöst apokalyptiskt trams om döda profeters återkomster. TRAMS!
2015-03-26 11:08 # 17
Einstein
Alla har rätten till sin åsikt, men att tala nedstättande och kränkande om andra som berättar om sin världsbild och sina åsikter som placerar sig i det kontroversiella facket, visar bara på sin egen okunnighet och trångsynthet. De som tror att de vet allt om den verklighet (matrix) vi lever i kommer att få ett jobbigt uppvaknande kommande år. Vi tror att vi är så smarta, kan och vet allt om vart vi kommer ifrån och om den planet vi för tillfället vistas på.
Hur många känner till att det finns stora pyramider placerade på havets botten i Atlanten utanför Kuba eller i Stilla Havet utanför Okinawa Japan? Varför fick ni inte lära er det i skolan och vem vill undanhålla detta från oss? Vatikanen är ondskans axelmakt och har sina tentakler utspridda över hela världen. CIA, Mossad MI6 etc. Vatikanen kontrollerar allt av vikt och värde. Finans, politik, utbildning, religion etc. Vi tror att vi vet allt men vi vet inget alls för mycket av den sanna verklighet vi lever i är precis tvärtom mot vad vi har fått lära oss sedan barn. Kalla mig idiot om du vill, det säger bara mer om dig själv.
2015-03-26 12:08 # 18
Lotus
Skillnaden mellan denna kraschen och andra är monumental. Det kommer ju garanterat komma ett nytt ekonomiskt system. Det nuvarande med ett skuldbaserat system är ju totalt ohållbart, och förhoppningsvis gör de slut på skurkarna på Goldman Sachs, JP Morgan och the Fed.
2015-03-26 12:13 # 19
Sandow
Idiot, nej, de flesta som tror på konspirationsteorier är relativt intelligenta.

Men någon Einstein är du inte. Det är lite pinsamt att svälja sådant lurendrejeri som pyramider i havet helt okritiskt. Och det där med vatikanen... Välkommen till den verkliga världen!
2015-03-26 12:53 # 20
Snaken
Det är så häftigt att det på ett svenskt diskussionsforum för ädelmetaller har samlats en unik skara människor som VET exakt hur världen fungerar och har funnit den enda verkliga guden bland de tusentals andra påhittade gudarna. Själv mötte jag Tor som barn. Jag VET att han finns för jag såg blixtar slå ner från himlen och det kan bara bero på att en kastad Mjölner spräckte skallen på en ful jätte. Kanske fanns det andra gudar förut men de är garanterat borta nu pga denna mäktiga hammare. Tycker synd om de som tror på påhittade skrifter som bibeln och koranen. De har aldrig varit med om ett åskväder och sett Tors styrka. Men vänta nu, om jag VET att Tor är den enda sanna guden hur kan då andra veta att någon annan gud är det? Tror jag precis fick en uppenbarelse. Folk kan ha vilda fantasier i sina hjärnor som de förvandlar till sina subjektiva sanningar. Det kan bara förhålla sig så att jag har rätt och alla andra har fel. Guld finns förresten inte, det är en kort sekvens kod (01001111) som Tor skrev in i det digitala genom som utgör det matrix vi människor lever i.
2015-03-26 13:10 # 21
VakenOchVaksam
Ett tankeexperiment till er som fortfarande sover:

Ni lär vilja förklara våran världsbild med att vi har en psykos eller en störd realitetsuppfattning. Men, hur förklarar ni att ungefär 5-10 % av hela världen säger samma sak? Speciellt USA. I USA tror 83% att 9/11 var en konspiration som regeringen låg bakom. 10 miljoner amerikanare tror att det är reptilvarelser som styr amerikanska och andra länders regeringar. (vilket är sant). "The reptillians", riktigt namn: "Alpha Draconians"

Hemläxa till er nu; hitta en diagnos som passar in på insjuknande i massivt antal (250 miljoner minst), där alla har exakt samma psykos, och samtidigt kan du börja förklara Egyptens, Mexikos, Chinas, och månens pyramider.

/Vaken
2015-03-26 13:29 # 22
Sandow
Tänka sig att jag trodde det här forumet handlade om handel med ädelmetaller.

Till vaken och vaksam: sök hjälp!
2015-03-26 13:39 # 23
billion
Om jag någon gång hamnat på en öde ö med ett antal människor så hade det varit fantastiskt kul om det varit med människor som er. Tänk vilka härliga diskussioner det blivit!

Gaska upp er, metallerna går upp just nu. :)
2015-03-26 15:39 # 24
Lotus
Citat:
Ursprungligen postat av Sandow
Idiot, nej, de flesta som tror på konspirationsteorier är relativt intelligenta.

Men någon Einstein är du inte. Det är lite pinsamt att svälja sådant lurendrejeri som pyramider i havet helt okritiskt. Och det där med vatikanen... Välkommen till den verkliga världen!


Vad menar du med att det är lurendrejeri med pyramider i havet? Det är ju belagt.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt