Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Ekonomiska kollapsen och medias vallning av folket till SD med invand
Ekonomiska kollapsen och medias vallning av folket till SD med invand
2015-09-05 11:17 # 1
Babaroo
Media verkar ha bestämt sig för att släppa in SD fullt ut nu, och de har spänt och spänt en fjäder under åren, och de har tills nu blockerat denna fjäder med vidrigt PK snack om att man är nazist om man inte gillar överdriven invandring.

Även de andra partierna är medspelare (på de högre nivåerna) till detta, de har sett till så att det inte finns något realistiskt alternativ till SD. De har gått ihop och kommit överens om att INGEN av dem ska erbjuda ett invandringsstopp.

Opinionsmätningarna haglar också tätt nu. Detta görs för att alla som innan fruktat för att bli klassade som nazister ska våga tala öppet om SD, och på så sätt övertyga fler och fler om att SD är rätt väg.

Även EU migranterna, och denna sinnessjuka mediebevakningen av flykten över medelhavet (som i sig är en produkt från västerländska underrättelsetjänsters uppstartning av arabvärdens konflikter). Allt detta designat för att svenskarna (och europeer såklart) ska gå över till SD (eller SD-ekvivalent i respektive europeiskt land).


Men varför släpper gammelmedia på den spända fjädern just nu?


DÄRFÖR att ekonomin förmodligen kommer börja krasha snart, och när den väl krashar då vill makthavarna (alltså de som står i bakgrunden och rycker i trådarna) att varje land ska styras av partier som kan övergå till totala Nazitankegångar. Detta för att ta över europa enkelt sagt.

Detta kommer alltså bli nazityskland igen, bara det att denna gång så är hela europa ett enda stort nazityskland.


Jag är bibeltroende kristen (alltså jag är INTE katolik, enligt mig är katolska kyrkan fienden).


Det enda jag är säker på i denna debatten är att Skyking kommer säga att allt bara är fantasier. :)
Senast ändrad av Babaroo; 2015-09-05 11:25
2015-09-05 11:40 # 2
marcandrew
Vad har TS inlægg med "Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier" att gøra?

Jag blir næstan frestad på att sjælv ta på mig min foliehatt(vikt så att den ser ut som en piratmøssa, riktigt festlig faktiskt) och bemøtta alla galenskaper med mina egna sjælvklart mer realistiska galenskaper, men jag avstår.
2015-09-05 11:46 # 3
Babaroo
Ser du inte titeln? ekonomin är det som kommer tillåta allt detta att ske.

var inte så trångsynt,
2015-09-05 13:08 # 4
Lars G
Håller med om att den pågående systemkollapsen i det världsomspännande finansiella systemet kommer tända krutdurken Europa.

Förutsättning för ett framgångsrikt imperium eller land är gemensamt språk, kultur, religion, värdegrund och ett sunt finansiellt system. Europa saknar samtliga dessa grundläggande förutsättningar. Man kan nästan tro att man medvetet tillsatt de ingredienser som behövs för att skapa total kaos.. Det enda som nu hindar krutdurken från att explodera är centralbanksstimulanser. Precis som Babels torn kommer denna koloss på lerfötter rasa när det monetära system kollapsar under skuldbördan och dimridåerna skingras.

Socialismen kommer falla. Sociala, etniska, religiösa och politiska konflikter blossa upp. Europa kommer gå samma öde till mötes som Syrien om inte folket vaknar upp och avsätter dårarna som styr våra länder.
2015-09-05 14:00 # 5
Babaroo
Frågan är bara hur man ska kunna samarbeta som folk när media väljer vilka folket ska rösta på.

Ta bara partiet Junilistan som var på tapeten för typ 8 år, de var emot EU medlemskap. De var absolut inte välkomna, och blev utfrysta av media och kallades för pensionärsparti, jag minns det själv, jag var inte vaken då och jag köpte lögnerna rakt av.

Junilistan var uppenbarligen inte kontrollerad av dockmästarna, därför såg media till att de inte kom in i riksdagen.


Så hur ska folket kunna komma fram till något när de litar på media som ljuger för dem och manipulerar dem?
Senast ändrad av Babaroo; 2015-09-05 14:00
2015-09-05 14:02 # 6
Babaroo
kyrkorna hade kunnat utgöra en gemensam grund, men de kristdemokratiska ledarna är lika mycket lögnare som alla andra.
2015-09-05 16:42 # 7
Lotus
Citat:
Ursprungligen postat av Lars G
Håller med om att den pågående systemkollapsen i det världsomspännande finansiella systemet kommer tända krutdurken Europa.

Förutsättning för ett framgångsrikt imperium eller land är gemensamt språk, kultur, religion, värdegrund och ett sunt finansiellt system. Europa saknar samtliga dessa grundläggande förutsättningar. Man kan nästan tro att man medvetet tillsatt de ingredienser som behövs för att skapa total kaos.. Det enda som nu hindar krutdurken från att explodera är centralbanksstimulanser. Precis som Babels torn kommer denna koloss på lerfötter rasa när det monetära system kollapsar under skuldbördan och dimridåerna skingras.

Socialismen kommer falla. Sociala, etniska, religiösa och politiska konflikter blossa upp. Europa kommer gå samma öde till mötes som Syrien om inte folket vaknar upp och avsätter dårarna som styr våra länder.


Du är inne på rätt spår när du tror att det är en medveten plan. De tunga spelarna har hållit på såhär ända sedan Napoleons tid. Formeln har alltid varit, skapa kaos, stöd båda sidor, och profitera på det. Konflikter och kaos är deras näring, och just nu med asyltsunamin i antågande är det förmodligen ett sätt för deras desperation eftersom kreditsystemet kräver konsumtion och nya låntagare, och migranter är konsumenter av guds nåde.
2015-09-05 18:29 # 8
Obetalbar
Just att medierna Bonnier/Schibsted släpper fram SD nu är ett mycket mycket dåligt tecken. Jag tycker några av dina tankegångar är relevanta, Babaroo. Det som medier tycker om ...det kan helt enkelt inta vara bra som jag ser det.

Mitt förtroende för medier och politiker är som sig bör lågt. Om vi ska diskutera vad SD själva framhåller om sig och sin politik så finns det fördelar. Man vill bevara nationalstaten och motverkar därmed NWO (som man däremot inte talar om).

Varför alla flyktingströmmar ? Självklart så finns det starka ekonomiska intressen att destabilisera tex mellanöstern och polarisera i världen. Krig är alltid ekonomiskt motiverade och frammanipulerade. SD talar aldrig om finansiell ekonomi eller vem som skapar alla krig. (Tillochmed förra finansministern sa att USA skapar krigen så att vi får flyktingar hit. Klippen Finns på tuben..)
Jag har inte sett några bankkritiska eller penningreformistiska tendenser i SD. Det är illavarslande.
Partiet de fria säger och gör väldigt mycket bra saker. Tyvärr är de även lite flummiga. Men de är en viktig kraft. Verkar inte finnas några andra bankkritiker i Sverige ?

SD har mycket av populism i sig. Dock har de en funktion att fylla. I jämförelse med alla andra totalt värdelösa riksdagspartier som ju dessutom har gått ihop i en pakt så framstår SD som det vettigare alternativet bland dårarna. Detta gäller tills de börjar anamma tankarna på ett svenskt NATO-medlemskap. Då är de helt ute ur leken.
Babaroo
OK du är kristen.. Bra! Att lyssna på Kristdemokraterna är att lyssna på en falsk profet. Usch för KD. De är NATOkramare bankkramare och av okänd anledning så tar deras nya värdelösa ledare ton och pratar om homoadoptioner som är utagerat för länge sedan och dessutom har hon fel ståndpunkt. Hon är inte bara ond.. Hon är ostrategisk o korkad också. Det sista har kanske du som kristen tänkt på ? Hon poserar med diverse Israeliska militärattribut.
När du kom in på nazi.grejen så tappade jag din våglängd om man säger så....

Däremot så tror jag att det finns krafter som vill ha NWO, utplåna nationalstaten..ha en världsregering en världsvaluta osv, kontroll och övervakningsamhälle och fascism. Jag tror inte på en stor konspiration men på flera mindre som sammanfaller.

Att söka svar är svårt. Skykings jobb är att förstöra för oss som söker och hindra folk att yttra sig. Om någon törst göra det så vill Skyking leda in debatten på meningslösheter. Undrar vem som betalar för Skykings insatser ?

"Framgångsrikt imperium". Det klingar inte bra.. Låter som något som sker på bekostnad av de som är utanför imperiet.
Det här med globalisering, likriktning, samma språk, kultur o samma allting är bara ett sätt att ta kontroll. Jag tror definitivt på mindre enheter på alla plan. Nationalstater, mångfald och konkurrens är viktigt tror jag.
Sedan kan samarbeten och handel uppstå genom frivillig interaktion.
2015-09-06 09:57 # 9
Solidus
Nu har aluminiumkepsarna kalas igen :-)
Fattar ni fortfarande att religioner är roten till det onda era hypnotiserade töntar???????? En förmildrande omständighet kan vara att religiösa är mindre begåvade men ni behöver inte överdriva för det!!!!
Senast ändrad av Solidus; 2015-09-06 09:57
2015-09-06 22:44 # 10
Einstein
Vi lever i en värld där det anses onormalt att vara ifrågasättande och att våga gå mot strömmen. Att våga trotsa invanda och inprogrammerade föreställningar om den verklighet vi lever i, ett krig som börjar redan i barndomen. Det är onormalt! Från skolan och samhället har vi fått lära oss vad som är det rätta, tro inget annat för då är du inte riktigt klok. Börjar du ifrågasätta 'verkligeten' och saker som omsluter denna, då ställer dig i ledet bland konspirationsteoretiker och ja, då anses du inte vara riktigt klok. En riktig foliehatt, en som tappat greppet om tillvaron och om sig själv. En vilsen själ som så klart inte mår bra inom sig själv. Idag har vi kommit så långt i den mänskliga utvecklingen att det anses onormalt att vara en just sådan här individ, en fri tänkande själ som är klarsynt nog för att se förbi illusionen av det vi kallar 'verkligheten' och modig nog att våga tala öppet om den. Andra skrattar med hån och förakt. Vi lever i en värld där det är fullt normalt att vara en slav till systemet, vi skall ej tänka själv eller kritiskt, bara hålla käften och göra som vi blir tillsagda av systemet! Jag saluterar och uppmuntrar varje kritisk tänkare som vågar träda fram med sina inre tankar som trotsar 'verkligheten'. Det är vi som ligger steget före och som kommer hjälpa andra medmänniskor genom den turbulenta tid som väntar oss runt hörnet. Det är vi godhjärtade själar som på gräsrotsnivå kommer att vända denna negativ spiral mänskligheten snott in sig i, ingen annan! Ingen regering, inga myndigheter, inget FN, inget NATO, inget EU! Inget av detta kommer att hjälpa mänskligheten i rätt riktning. 'Eliten' som tror sig på förhand vinna denna kamp skall veta att det inte finns något hårdare motstånd än att kriga mot vakna, intelligenta och upplysta själar. Rörelsen är stark och varje dag vaknar hundratusentals människor! Världen förstörs inte av elaka män och kvinnor, den förstörs av goda människor som inte gör något alls!
Senast ändrad av Einstein; 2015-09-06 22:48
2015-09-07 11:11 # 11
Cvitae
Alla människor (nästan) behöver trygghet (=tillhörighet?). Det kan vara en kombination av flera tryggheter. Finansiellt, socialt. Det sociala kan ta sig olika uttryck. Vi vill gärna omge oss i en miljö vi vet vem vi har att göra med och kan läsa va. Om denna miljö är arbetsplatsen, skolan, föreningen/klubben, kyrkan, spelar inte så stor roll tycker jag. Att kalla folk som är med i ett religiöst samfund, eller kanske frimärksklubb, golfklubb för mindre begåvade, är farligt. Einstein blev t ex troende (dock inte i en antroposofisk gud). Han menade vi skulle vara ödmjuka inför det vi intellektuellt inte kan förstå. Hur universum skapades är fortfarande bara teorier t ex.
2015-09-07 17:26 # 12
zanetti6
Citat:
Ursprungligen postat av Cvitae
Alla människor (nästan) behöver trygghet (=tillhörighet?). Det kan vara en kombination av flera tryggheter. Finansiellt, socialt. Det sociala kan ta sig olika uttryck. Vi vill gärna omge oss i en miljö vi vet vem vi har att göra med och kan läsa va. Om denna miljö är arbetsplatsen, skolan, föreningen/klubben, kyrkan, spelar inte så stor roll tycker jag. Att kalla folk som är med i ett religiöst samfund, eller kanske frimärksklubb, golfklubb för mindre begåvade, är farligt. Einstein blev t ex troende (dock inte i en antroposofisk gud). Han menade vi skulle vara ödmjuka inför det vi intellektuellt inte kan förstå. Hur universum skapades är fortfarande bara teorier t ex.


Kan bara hålla med. Är det en sak man lärt sig genom livet, man ska vara riktigt försiktig med att döma nån/några på förhand och i synnerhet att dumförklara någon.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt