Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

SERIE: Krisen i Grekland Inifrån - Huvudsida

Av: Robin Nilsson

Krisen i Grekland

 

Krisen i Grekland virvlar upp många frågor, inte sant? Vad ligger egentligen bakom? Lider hela grekiska folket av exceptionell lathet, oföretagsamhet och korrupt kynne – eller är förklaringen en annan?  Vad händer i krisens fotspår och hur berörs människorna?

Dessa och många andra frågor med anknytning till den ekonomiska krisen i Grekland kommer att belysas i en artikelserie som publiceras här under en tid framöver. En ny artikel utkommer varje söndag morgon, kl. 00:00, med start söndagen den 29 april 2012.

Jag heter Robin Nilsson och är delvis bosatt i Aten, Grekland sedan ett antal år tillbaka i tiden. Artiklarna författas av mig och till skillnad från de flesta som uttalar sig angående krisen, vare sig det gäller politiker, så kallade ekonomiska experter eller förstå-sig-påare i TV-kanalernas morgonsoffor så finns här en nära anknytning till just Grekland. Grekiska språket talar jag flytande, är ofta i landet och har ett relativt stort socialt nätverk där.

Är du förresten beredd att eventuellt förändra din nuvarande syn på krisen samt ifrågasätta politikers och så kallade experters beskrivningar och förklaringar? Då har du förmodligen hamnat rätt. Har du däremot stor experttilltro och önskar få ”kunskaper” serverade, snarare än att själv kritiskt värdera information? Då ber jag dig vänligen knäppa på TV:n eller slå upp en vanlig dagstidning istället. Till alla er som redan är införstådda med ärlighetsproblematiken inom traditionell media, samt er som vågar ta steget ut i det okända: Varmt välkomna till denna informationskanal!

Innan ni dyker in i materialet vill jag bara göra er uppmärksamma på att artikelserien framställs med stöd av Liberty Silver AB. Företaget möjliggör bland annat resor och grundlig efterforskning samt publicering via deras webbservrar. Initiativet till artikelserien är emellertid helt och hållet mitt eget och innehållet styrs inte av företaget, så när som på en punkt: Jag har blivit ombedd att även inkludera artiklar som belyser gulds och silvers roll i kristider och grekernas förhållningssätt till dessa ädelmetaller. Själva innehållet i samtliga artiklar kommer emellertid inte vara påverkat av någon parts intressen.

Jag uppmuntrar hursomhelst att ni själva kritiskt värderar informationen, precis som med all annan information, oavsett källa. Med detta menar jag att informationen bör få tala för sig själv och inte enbart dömas utifrån källans framställda karaktäristik.

Det finns möjlighet att kommentera innehållet i varje artikel om så önskas. Det går dessutom bra att citera mindre delar av artiklarna, men jag behåller ensamrätten att publicera dem i sin helhet. Länkar till samtliga artiklar kommer efterhand läggas till nederst på denna sidan. Därför kan det vara fördelaktigt med ett bokmärke i webbläsaren för enkel översikt och åtkomst.

Nu ska jag inte uppehålla er längre utan bjuder in till läsning om krisen i Grekland varje söndag under en tid framöver. Det blir fullspäckat med kontroversiell information, möten med människor och tankeväckande frågeställningar. Första artikeln heter "Söndra och Härska" och publiceras alltså söndagen den 29 april. Välkommen!

Artiklar i serien:

Del 1: Söndra och Härska
Del 2: Ge oss ditt hem, ge oss Parthenon
Del 3: Guld till Kläder på Ermou
Del 4: En Läkares Betraktelser
Del 5: Illdåd Under Falsk Flagg
Del 6: Slutet för Euron
Del 7: Villfarelsen med den krossade fönsterrutan
Del 8: Herr Mouchtaris Känsla för Krisen
Del 9: Fågel Fenix och Lagen om Alltings Förgänglighet
Del 10: En Världsvan Svenska i Grekland
Del 11: Det Östvästliga Dilemmat
Del 12: Bildt och Inbjudan till Hemliga Klubben
Del 13: Flykten från Platons Grotta


 

 

Kommentarer

keja01 2014-08-01 14:11

Jag vill att så många som möjligt läser böckerna "Hotet mot livet" av F. William Engdahl och "Bankerna och skuldnätet" av Ellen Hodgson Brown. De ger en rätt bra insikt vad det hela handlar om. Det finns en del superrika personer som vill ta över ägandet över hela världen och de vill minska drastiskt på världens folkmängd. Dessa personer vill komma över Rysslands enorma oljetillgångar till varje pris med hjälp USAs enorma vapenmakt om det skulle behövas.
Logga in för att kommentera.

Guld- och silverpriser

Ädelmetall Spotpris spot price info +/- % spot price change info
Guld 840,40 kr 0.23%
Silver 10,01 kr 0.51%
Platina 332,03 kr 0.22%
Palladium 359,61 kr -0.65%
Uppdaterat: 2024-04-19 08:45 CET

Förklaring prissättning och prispremier för ädelmetall

Liberty Silvers Nyhetsbrev

Prenumerera på Liberty Silvers kostnadsfria nyhetsbrev för ädelmetallrelaterade nyheter.

Prenumerera
Forumet uppdateras inte längre p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan. Tidigare poster finns arkiverade här.

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt Mer information om
Liberty Silver mynten