Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Crash Course: Del 1 av 19

 

Klicka Här för nästa del. Del 2.

Chris Martenson är utbildad vetenskapsman, som fullföljt både doktor och post-doktoralt program vid Duke University, med inriktning på neurotoxikologi.

Chris arbetade sig upp till vice VD för ett stort internationellt Fortune 300-företag och bodde i ett strandnära, 5 badrums hus i Mystic, Conneticut. Han kände dock att hans sociala status och jobb, endast stod i vägen för den framtid han kunde skönja, och de utmaningar han kunde se i den.

Med denna insikt bestämde sig Chris för att radikalt ändra sina levnadsförhållanden. Han sa upp sig från sitt tidigare välbetalda högstatusjobb, började hemskola sina tre barn, sålde sitt stora hus och började hyra ett litet hus på landet i västra Massachusetts. Här odlar han sin trädgård, brygger sitt egna öl och vin samt föder upp höns.

Jag samlar in data, utvecklar hypoteser, och försöker kontinuerligt acceptera eller förkasta mina hypoteser grundat på tillgänglig bevisning. Jag låter data berätta historien för mig.”

I "Crash Course" går Chris Martensson igenom de tre E:na - Ekonomi, Energi och Miljö (Enviroment).

Crash Course” (snabbkurs på svenska) rekommenderas starkt för den som vill få en helhetsbild av hur saker och ting verkligen hänger ihop. Denna kurs i 19 delar ger djupgående insikter i hur ekonomi, energi och miljö är tätt sammanflätade i ett nätverk av orsak och verkan. Ingen av dessa tre kan i isolation lösas utan måste ses som en helhet för att kunna fungera. Vi får lära oss om ett av mänsklighetens största tillkortakommanden nämligen att förstå den exponentiella funktionen. Hur skapas våra pengar i dagens system? Är tillväxt detsamma som välstånd? Är den ekonomiska statistiken, som våra regeringar tillhandahåller, korrekt?

 

Här textad till svenska

 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Guld- och silverpriser

Ädelmetall Spotpris spot price info +/- % spot price change info
Guld 674,31 kr -0.24%
Silver 7,56 kr -0.71%
Platina 298,24 kr -0.60%
Palladium 320,81 kr -0.91%
Uppdaterat: 2024-02-26 03:20 CET

Förklaring prissättning och prispremier för ädelmetall

Liberty Silvers Nyhetsbrev

Prenumerera på Liberty Silvers kostnadsfria nyhetsbrev för ädelmetallrelaterade nyheter.

Prenumerera
Forumet uppdateras inte längre p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan. Tidigare poster finns arkiverade här.

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt Mer information om
Liberty Silver mynten