Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Filmtips Filmtips med beskrivning och betyg

Av: Torgny Persson

Vad kan passa bättre en mulig och regnig sommardag än några fimtips!? 

Undertecknad kan rekommendera samtliga filmer nedan som på ett eller annat sätt handlar om makteliten bakom kulisserna som styr världen eller om vårt bräckliga valutasystem och dess uppkomst. 

Film 1: Zeitgeist, The Movie
"Zeitgeist, The Movie" är antagligen den mest uppseendeväckande dokumentären som producerats på senare år. Zeitgeist handlar i tur och ordning om:

1) Religion - Hur kristendomen och andra religioner uppstått. 9min-36min in i filmen.

2) 9/11 - Överblickar märkliga händelser och tveksamma förklaringar kring 9/11. 36min-1h.09min in i filmen.

3) Federal Reserve: Berättar hur Federal Reserve skapats och hur Federal Reserve tillsammans med bankeliten kan kontrollera världsekonomin genom att kontrollera "sedelpressarna". 1:09-1:56 in i filmen.

Som sig bör kan den officiella "Zeitgeist, The movie" torrent kan laddas ned gratis då Zeitgeist filmerna är producerade utan vinstsyfte. På IMDB har filmen fått 8,7 av 10 i användarbetyg. Mitt betyg: 9 av 10 

Film 2: Zeitgeist Addendum
Zeitgeist Addendum fortsätter granska den amerikanska ekonomin. Zeitgeist Addendum tar vid där Zeitgeist, The Movie slutar och förklarar pedagogiskt hur fractional reserve banking fungerar och effekterna av detta system.

Zeitgeist Addendum kan laddas ned gratis
och har på IMDB fått användarbetyg 8,7 av 10. Mitt betyg: 10 av 10.

Film 3: The Obama Deception
The Obama Deception är en film som handlar om vilka som egentligen styr världen. Filmen berättar om maktstrukturerna bakom kulisserna. Känner du till Bilderberggruppen, The Trilateral Commission och Council on Foreign Relations? I dessa grupper träffas världens makthavare under stort hemlighetsmakeri för att sätta agendan för världen. Samtidigt skapas dimridåer för att dölja den egentliga agendan. 

Den kända radioprataren och frihetskämpen Alex Jones är initiativtagare till denna mycket intressanta och utbildande film som starkt rekommenderas. Filmen finns i god kvalite här på YouTube. Filmen finns inte med på IMDB (undrar varför...) men får av 9 av 10 i betyg av undertecknad.  

Film 4: The Money Masters
The Money Masters är en historisk dokumentär som handlar om maktstrukturen i världen. Dokumentären beskriver hur bankirer tillskansat sig makt genom att kontrollera penningutbudet genom att skapa privatägda centralbanker och ett system med fraktionella reserver.

Filmen tar oss med på en 3,5h lång resa med start  på 1600-talet då bankirerna ursprungligen skapade fractional reserve banking för att kunna omfördela tillgångar och på så vis kontrollera och förslava människor.

Filmens webbsida finns här
och ett klipp från de första 10min av filmen finns här.
Mitt betyg: 7 av 10 (Den innehållsmässiga historiken är mycket bra men presentation drar ner betyget något)

Film 5: The International
The International är en ny film från 2009 som baseras på den verkliga banken Bank of Credit and Commerce International (BCCI). Filmen ger en inblick i hur banker använder olika instrument och strategier för att finansiera krig.

Om du är irriterad över hur bankerna kan skapa pengar ur tomma intet, hur de kan omfördela resurser och att de ofta finansierar båda sidor i krig, då är denna filmen för dig!

IMDB:s användarbetyg på filmen är 6,6 av 10
. Mitt betyg är 9 av 10 då publiken i allmänhet troligen inte uppfattar verklighetskopplingen och den underliggande handlingen. Den officiella trailern hittas här. 

Film 6: Rollover
Rollover är en totalt bortglömd film från 1981 som med skrämmande noggrannhet beskriver den situation världen står inför 28 år efter filmens skapande. Filmen handlar om en bank som handlar med valuta på hävstång och dess öde när arabiska oljeshejkar säljer av valutakontrakt i USD. Värdet på USD kraschar med kaos som följd. 

Kärleksscenerna från 1981 i första delen av filmen kan möjligen intressera någon romantiker men i övrigt rekommenderar jag tålamod till andra delen av filmen som är den intressanta! Här finns ett klipp från filmen.

IMDB:s användarbetyg på filmen är 5,2 av 10
men då filmen sannolikt är totalt missförstådd är detta inget att hänga upp sig på. Mitt betyg är 7 av 10. Handlingen och händelserna kring valutaspekulation och valutakrasch är mycket intressanta och manar till eftertanke. Romantiken och skådespeleriet är... tja från 1981...

 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Guld- och silverpriser

Ädelmetall Spotpris spot price info +/- % spot price change info
Guld 520,87 kr 0.01%
Silver 6,68 kr -0.11%
Platina 278,32 kr 0.41%
Palladium 524,19 kr 0.01%
Uppdaterat: 2021-11-30 04:55 CET

Förklaring prissättning och prispremier för ädelmetall

Liberty Silvers Nyhetsbrev

Prenumerera på Liberty Silvers kostnadsfria nyhetsbrev för ädelmetallrelaterade nyheter.

Prenumerera
Forumet uppdateras inte längre p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan. Tidigare poster finns arkiverade här.

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt Mer information om
Liberty Silver mynten