Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Guld < Guldet rasar Ner.
Guldet rasar Ner.
2011-09-27 15:37 # 27
Flavian
Om den amerikanska börsen faller så kan det vara anledningen till att guldet faller när börsen faller. Om vissa aktörer blir illikvida så kanske de försöker få fram stålar genom att sälja guld med den påföljden att guldet rasar.
2011-09-27 19:48 # 28
promavent
Jag håller med Börjesson, mkt intressant att en person till har reagerat på detta. Jag har i princip hållit konstant koll på Kitco, och tycker att det stämmer mkt väl, iaf den senaste tiden. Har ofta vaknat av att Kurserna har gått upp, dvs i samband med Hong Kongs öppettider. Blev därför extremt förvånad i måndags morse...men sedan förstod jag att det berodde på marginalhöjningen;)

Borde vara intressant om någon har gjort en statistik över när under dygnet den rör sig mest uppåt och neråt. Behövs ju självklart mer fakta än något "man tycker sig se", och det kan också ha att göra med hur börserna har rört sig i New York, men jag tycker inte jag sett något klart samband med det varje gång heller.
2011-09-27 22:45 # 29
Guldmikroben
Minns inte var eller hur jag fick tag pa denna lank men forutom overlayen sa finns det aven en iaktagelse forklarad.

PMs /w overlay
2011-09-27 23:16 # 31
Liberty Silver / Torgny Persson
Moderator
Jag skulle vilja se statistik på utvecklingen av ädelmetall för de olika råvarubörsernas öppettider. Nu gillar jag inte spekulationer men jag är övertygad om att ädelmetallerna generellt går sämre när huvudpriserna noteras i New York. Min känsla är att detta minskat något men under perioden 2005-2010 var detta väldigt signifikant är min känsla. Om någon orkar leta fram bra statistisk information kring detta skulle jag vara tacksam!


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt