Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Om Libertysilver.se < LS, omdöme om forumet?
LS, omdöme om forumet?
2011-04-03 18:13 # 40
Guldmikroben
LPB tack för att du frågar.

Tidigare uttryckte en viss anonym 2011-03-27 08:11 farhågor över att det förekom utsagor om ”Kabbalisterna” här på forumet, observera att vår vän inte ens vågade ta ordet i sin mun, och att det medförde att det skulle bli svårt att rekommendera LS för vanligt folk.

Eftersom LS värnar för att belysa förkastligeheten i det nuvarande pennigssystemet och strävar efter att upplysa medborgarna om sakernase egntliga natur och struktur så var tanken med min kommentar att testa hur långt denna frihetssträvan sträckte sig.

Jag har inte tagit del av det som sagts om ”Kabbalisterna” vilket skrämde anonym 2011-03-27 08:11 så jag försvarar inte någons utsagor och åsikter men eftersom jag lever i en demokrati som just nu bombar andra länder för att de skall just ha tillgång till demokrati och yttrandefrihet så förväntar jag mig kunna tala öppet om andra folkgrupper så länge som jag inte förtalar, kränker eller hetsar mot dem.

Hittils har det visat sig att Liberty Silver lever upp till innebörden i sitt namn.

Jag är dock medveten om att LS är en privat egendom samt en försörjningskälla, så jag hoppas att vi alla ska vara lika kloka som professorerna vid universiteten och använda oss av hållbara referenser vid känsliga och kontroversiella uttalanden.

Tack för ordet.
2011-04-03 21:36 # 42
Liberty Silver / Torgny Persson
Moderator
Ett antal inlägg raderade p.g.a. att de inte höll sig till att ge omdöme om forumet. Eftersom tråden började spåra ut är den nu låst.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt