Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Stundande ekonomisk härdsmälta?
Stundande ekonomisk härdsmälta?
2011-03-06 12:33 # 85
TommyT
Citat:
Ursprungligen postat av Linus H
Samtidigt uppdagas det att nya oljefyndigheter har påträffats på amerikansk mark. Dessa nyheter tystas snabbt ner och glöms bort. Faktumet om att oljan håller på att ta slut kan knappast undgått någon. Det man inte deklarerade för allmänheten är att dessa fyndigheter är de största som finns i världen och att det är av en extremt ren typ (kräver praktiskt taget ingen rafinering). Usa är därför helt oberoende av extern olja och behöver således inte importera någon olja från araberna men gör det ändå.

Det vore ett häpnadsväckande avslöjande om det kvarstår enorma oljereserver under USA, men som pusselbit passar det faktiskt rätt väl in i helheten.

Man får komma ihåg att Illuminatis NWO är ett projekt som varit igång i flera generationer. Planerna, metoderna och rättfärdigande av desamma har programmerats in i varje ny generation, liksom tronföljarna tagit över förmögenheten och därmed makten. Det fåtal årtionden som gått sedan det påstådda dolda oljefyndet i USA ska förstås som relativt kort tid.

Att de nu trycker upp oljepriset genom diverse arabrevolutioner för att sedan träda fram med sitt konkurrerande oljeflöde för att strypa arabernas oljeintäkter och matpengar, är fullt logiskt.

Dom har ju tidigare fört krig med oljepriset som ekonomiskt vapen, än mot Kina (som importerar olja) med uppressat pris, än mot Ryssland (som exporterar olja) med nedtryckt pris.

Lika logiskt vore att dom fortsätter ockupera oljerika länder (under div. täckmantel som demokrati och humanitär hjälp efter politiska omvälvningar eller naturkatastrofer som de antingen ordnat själva eller i bästa fall hoppat på), och suger ut all olja.

Under tiden fortsätter uppbyggnaden av polisstaten i USA, som alltmer liknar Nordkorea, fast är mycket farligare. Samtidigt som det med sedvanlig perfekt timing ska utlösas alla ekonomiska krisers moder i USA med tillhörande hunger, plundring och all möjlig kriminalitet. Undantagstillstånd utlyses, grundlagen åsidosätts. Något presidentval kanske det inte blir år 2012.

Slutskedet blir att Illuminati förfogar över all olja i världen, inte minst en stor dold reserv i USA, varmed de också kan styra eller strypa (efter behag) all större verksamhet - industri, produktion, massmedia, militär, underrättelse.

Folket reduceras till maktlösa slavar, som än en gång ber om humanitär hjälp, och kan ingenting göra utan olja, medans överheten och dess ordningsmakt far runt i diverse farkoster, som vår generation byggde och kallade för bilar, flygplan, o.d.
Senast ändrad av TommyT; 2011-03-06 12:37
2011-05-25 22:23 # 86
Anonym
Nigel Farage: Trapped Inside an Economic Prison (Full Version - Ch. I, II & III)

http://www.youtube.com/watch?v=2YcgACl1Sr8


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt