Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Guld < På guldköparbanditfronten intet nytt!
På guldköparbanditfronten intet nytt!
2012-08-08 12:13 # 1
Fredrik Håkansson / Liberty Silver
Som många här säkert redan vet körde SVT nyheter en liten serie med granskningar av guldköparföretagen på nätet för ca:3-4 månader sedan. Där utdelades sedvanlig kritik i form av undervärderingar, felvägningar, innehållna utbetalningar och rena stöldförsök.

Vi var många som skakade på huvudet i förundran över att folk inte på något sätt kritiskt granskar företagen de sänder in sitt guld till INNAN de sänder in det. Men det lilla hoppets låga spirade ändå att företagen skulle dra öronen åt sig lite efter en tid i rampljuset.

Men ICKE!

Nu har SVT återkopplat lite med ett nytt reportage (spola fram till 13:06) för att se om det verkligen blivit några förändringar. Och föga överraskande är banditerna tillbaka med sina gamla tricks igen.

Någon här inne som har erfarenheter av att sälja guld till något av guldköparföretagen där ute?
Goda som onda.
Dela gärna med er.
2012-08-08 12:29 # 2
Despierto
Ruskar på huvudet är precis vad man gör... När folk talar om guldbubblan blir jag förundrad. Bubblan är snarast negativ, dvs att hetsen handlar inte om att köpa och hoppas på framtida vinster utan om att sälja och ta vinsten nu. När Aftonbladet hade "Sälj ditt guld!" som löp visste jag att jag hade satsat rätt i att köpa guld.
2012-08-08 12:36 # 3
Liberty Silver / Gustav Andersson
Intressant inslag! Guldköparbranshen känns överetablerad och full med uppstickare som inte är seriösa och lurar kunderna. Det kanske inte alltid beror på ont uppsåt utan att man etablerar sig inom ett område som man kan för lite om. Att man helt enkelt inte reder ut att driva ett företag kan vara en av anledningarna att man misslyckas med att utbetala pengarna för guldet i tid. Kanske är vissa inte tillräckligt likvida.

Tyckte även att inslaget om Nokia-aktier var intressant. Det är uppenbart att aktiemarknaden generellt sett inte är ett ställe för småsparare att vistas på. Behåll erat guld istället för att sälja det, och strunta i Nokia-aktier!


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt