Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < SVD: Skatteextremister växande hot i USA
SVD: Skatteextremister växande hot i USA
2012-02-07 12:36 # 1
billion
Vad är er reaktion på följande artikel?

Skatteextremister växande hot i USA
2012-02-07 13:39 # 2
Lure
Citat:
Ursprungligen postat av billion
Vad är er reaktion på följande artikel?

Skatteextremister växande hot i USA


Här hittar du intressanta kommentarer till artikeln:

http://www.reuters.com/article/comments/idUSTRE81600V20120207

Well det här kan ju vara ett sätt få FMEA campsen välfyllda. De e bara till att börja med att bura in varenda Ron Paul supporter

Edit: och den här kommentaren says it all: "The real “extremists” are the government in Washington, DC"

Edit2: Måste ta en till kommentar: "Hahahahaha, hysterical. Now if you are against the IRS ….. wait for it….a dangerous extremists. I guess that makes 99% of the population potential extremists. Our government is robbing us blind and they want to criminalize us? What the H! Who believes this crap?"
Därmed ligger alltså Occupy Wall Street rörelsen också illa till...

Edit3: Och jag håller fullständigt med denna kommentar:
"Seems the leftist lunatic extremists have taken over Reuters.

10-18 incidents a year in a nation of 300 million+ and you write a story like there is some kind of epidemic?

Just watch – about 90 days before the Presidential election, there will be more of these kinds of stories, with government overstepping, pushing people over the edge of reason, instigating violent confrontation. From there they will label this “ultra-right extremism”.

I am afraid for sure, of our government and the extremists that will do anything to remain in power."
Senast ändrad av Lure; 2012-02-07 13:51
2012-02-07 16:10 # 3
Leo Kratz
Rent spontant är det ju ologiskt att kategorisera människor som vill behålla sin egendom som terrorister, vilka använder sig av terror för att kontrollera eller kuva en befolkningsmängd. Vad jag vet anfaller inte skattesmitare folk i allmänhet för att sprida skräck, utan detta skulle snarare vara kontraproduktivt.

Den korrekta benämningen är ju rimligtvis skattesmitare och skattebrottsling.
2012-02-08 22:47 # 4
Nikon
Citat:
Ursprungligen postat av Leo Kratz
Rent spontant är det ju ologiskt att kategorisera människor som vill behålla sin egendom som terrorister, vilka använder sig av terror för att kontrollera eller kuva en befolkningsmängd. Vad jag vet anfaller inte skattesmitare folk i allmänhet för att sprida skräck, utan detta skulle snarare vara kontraproduktivt.


Förmodligen syftar de väl på de småanarkistiska tungt beväpnade grupperna som verkar förekomma.
Terrorister är kanske ett väl starkt ord, men "skattesmitare" beskriver inte den våldsamma aspekten.
2012-02-09 01:30 # 5
In4mayshun
Det låter som om det handlar om militian, eller milisen i USA. Det är en grundlagsfäst rätt att ingå i ett slags paramilitärt förband som är privat organiserat. Det var USAs grundare som såg värdet i att ha en folkets våldsapparat som var skild från staten och därför kunde ingripa mot staten om den spårade ur. Därför skrevs rätten till att ha en milis in i konstitutionen.

USAs regering håller som bekant nu på att spåra ur fullständigt. Anklagelserna mot milismedlemmar om skattefusk eller skattemotstånd är därför ett fullt logiskt led i regeringens strävan att oskadliggöra alla slags hot mot New World Order, vars införande ångar på med oförminskad kraft. Att i USA stämpla någon som terrorist ger numera ett carte blanche att på obestämd tid internera denne i ett koncentrationsläger (detention camp). Ett drömscenario för en regering som vill få bort obekväma oppositionella.

USA håller i snabb takt på att förvandlas till ett riktigt förfärligt samhälle för systemkritiska att leva i.
2012-02-09 01:44 # 6
Despierto
Nej, det handlar om "sovereign citizens", en rörelse i USA som lindrigt uttryckt inte låter sig beskrivas med några få rader. För att riktigt hårdra det kan man säga att det är människor som tror att det finns en juridisk väg ur den federala amerikanska statens kontroll. Givetvis är det ett komplext och mångfacetterat ämne så jag rekommenderar den intresserade att googla saken.
2012-02-09 15:44 # 7
Guldmikroben
Dessa människor har valt att förstå lagen och sätta sig in i språket Legalese som används i domstolarna. Om jag minns rätt så bygger våra lagar på romersk rätt meden många av Storbrittaniens forna kolonier körs under två olika lagsystem. Law of the Land som står direkt under Gud och baserar sig på sunt förnuft samt De tio budorden och Law of the Sea som staten och institutionerna agerar under. Friherrarna om man direkt skulle översätta "Free man on the land" har sagt upp sina kontrakt med samhällsintitutionerna och vägrar finna sig under deras beskydd och tvång. I Canada använder människorna dessutom sina födelsecertifikat till att avbetala sina skulder till staten då certifikatet delegerar en del av landets tillgångar för innehavaren.

Kunskapen om hur dessa lagsystem fungerar och kan användas för att inte förslavas under andra har spridit sig kraftigt tack vare internet och Robert Arthur Menard. Givetvis är det väntat att staten måste på något sätt sätta stopp för detta annars kommer allt fler lösgöra sig från bokskapsfarmen vilket kan vara farligt för dem som vill ha kontroll över andra. Jag har gått och väntat på vilket drag som kommer oskadliggöra dessa frihetssjälar eller opportunister om man så vill. Lagändring? Definitionsändring? Det ser du ut att bli terroristklassning som sätter spiken i kistan.

För dem som är intresserade av att se hur dessa fria män på land försvarar sig mot domare som inte agerar under ed inför Drottningen kan kika på dessa klipp.Givetvis har man nu infört video och ljudupptagningsförbud på statliga domstolar...
2012-02-09 16:30 # 8
billion
Guldmikroben: Det här var mycket intressant....har redan börjat gräva vidare. Tack!


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt