Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Om Libertysilver.se < Forumregel nummer 1
Forumregel nummer 1
2011-11-25 06:56 # 1
Liberty Silver / Gustav Andersson
Det finns förvisso en viss relevans i länken till videon eftersom den är ädelmetallrelaterad. Dock bör en länk generellt sett följas av en motivation/beskrivning. Detta i synnerhet om man länkar till sin egen hemsida.

LS forumregel nr 1 stipulerar följande:

1. Det är inte tillåtet att posta reklam (spam) i forumet. Det är inte heller tillåtet att använda diskussionsforumet för privat eller kommersiell annonsering, som exempelvis köpes- eller säljesannonser. Det är tillåtet att nämna företag och bloggar i diskussioner så länge inläggen inte innehåller kommersiella budskap eller så länge huvudsyftet inte är att marknadsföra dessa och det är relevant för diskussionen.

Man kan nämna sin egen hemsida i inlägg så länge man deltar i diskussionen på ett vettigt sätt och i övrigt följer forumreglerna.

Det är ännu så länge fortfarande ok att ha sin webbadress som användarnamn. Så länge detta inte missbrukas kommer det att fortsatt vara så.

Det finns 2 st trådar som just nu ligger upp som bryter mot bestämmelserna.

http://www.libertysilver.se/forum/thread/712/1

http://www.libertysilver.se/forum/thread/1/1

Jag har därför valt att låsa dessa två.

Synpunkter på detta från användare mottages vänligen.

//Gustav Andersson
2011-11-25 10:45 # 2
Despierto
Utmärkt.

Forumet har potential att bli mer än "bara" ett företags kundforum, utnyttja det. Det lockar ju in folk i butiken och ju mer tid h*n tillbringar där desto mer handlar h*n... =)
2011-11-25 12:58 # 3
Arkivet
Tackar för att det äntligen händer något.
Här är ytterligare en tråd: http://www.libertysilver.se/forum/thread/708/1
Senast ändrad av Arkivet; 2011-11-25 12:59
2011-11-25 13:31 # 4
In4mayshun
Varför endast låsa trådar som bara innehåller en länk och inget annat? Radera dem direkt och meddela trådskaparen varför. Vid upprepad förseelse raderas användarkontot direkt och IP bannas. Det behövs tyvärr hårda tag på forum, annars vinner spammarna och de oseriösa som inte bryr sig om netikett...
2011-11-25 17:14 # 5
Nikon
Citat:
Ursprungligen postat av In4mayshun
Varför endast låsa trådar som bara innehåller en länk och inget annat? Radera dem direkt och meddela trådskaparen varför. Vid upprepad förseelse raderas användarkontot direkt och IP bannas. Det behövs tyvärr hårda tag på forum, annars vinner spammarna och de oseriösa som inte bryr sig om netikett...


Kanske för att regelbrottet inte var så grovt? Mer ett netikett-ärende än direkt regelbrott.
Video-länkarna är Guld/silver relaterade. De länkar visserligen till trådskaparens egen websida, men det är ju uttryckligen tillåtet inom vissa gränser. Dessa gränser bedömer de flesta nog att h*n har överskridit lite nu.
Det kommersiella reklamsyftet med länkarna verkar inte heller vara nämnvärt.

Att låsa trådar som är inne och nallar på forumreglerna på detta vis känns rättvist, i kombination med att man meddelar personen i fråga om att detta inte är OK.
Fortsätter h*n ändå så man kan väl ta till grövre åtgärder som att radera trådar helt eller i värsta fall stänga av någon.
Senast ändrad av Nikon; 2011-11-25 17:15
2011-11-26 07:01 # 6
Despierto
Jag har försiktigt frågat förut men gör det igen: ni kan inte möjligtvis göra så att man kan lägga till en signatur i sina inlägg? På så sätt kan de som har en hemsida ha en länk som signatur och vi kan få ta del av alla dessa spännande sidor...
2011-12-05 19:02 # 7
jaduok
Ursäkta Despierto men jag måste få säga att...
det är JÄTTE BRA att ni INTE har signaturer på libertysilvers forum.
det gör forumen mycket rörigare ich tar upp en massa plats när många använder det. I redan röriga långa trådar så försvårar det verkligen att snabbskanna tråden efter det bästa/specifik relevant info.
Mycket bra att ni inte har signaturer. Det blir ju ett väldigt tjat för dom återkommande forumanvänarna att ständigt påminnas om vissa bloggar etc genom sån reklam även om det ofta kan vara bra sidor.

För att tipsa om diverse länkar så är det bättre med spikade trådar för snabblänkpostning eller ett eget media forum. Varje bra länk kan ske inte skapar diskussion och behöver därför inte en helt egen diskussionstråd förens det behovet skulle uppstå.

Vill man utveckla forumet till att bli mer personligt kan man ge alla en presentationssida att använda fritt till att förklara sin världsbild/åsikter med lankar o allt eller bara presentera sig själv så kort/långt o detaljerat som man känner för.

:-)


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt