Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Silver < Samarbete på vilka grunder??
Samarbete på vilka grunder??
2011-09-27 10:17 # 13
billion
Man kanske kan säga att vi haft ett par "halvbubbliga" tillstånd med kraftig korrigering. Dessa "halvbubblor" har till stor del berott på papperspekulation med lånade pengar. Därför den kraftiga reaktionen nedåt trots att fysiska ägares andel konstant ökar "underifrån". Samtidigt som den industriella betydelsen faller något just nu ökar den monetära betydelsen. Silver har varit pengar under lång tid(se på alla våra gamla mynt) men har haft mindre av den betydelsen under några årtionden. Dock ser vi en trend där silver får allt mer av den betydelsen igen. Liberty Silver är ett bevis för detta.
2011-09-27 11:25 # 14
Guru
. Detta var som sagt inget påhopp varken mot Liberty eller Cornu endast en fråga som jag nu har fått besvarad och det tackar jag för. Jag fortsätter givetvis att följa båda då det tar stor del av min fritid att försöka förstå omvärlden och förbereda sig bäst man kan inför den något brokiga framtid vi ser ut att gå tillmötes. Tack för att ni tog er tid!
Mvh
2011-09-27 23:36 # 15
Liberty Silver / Torgny Persson
Moderator
Citat:
För övrigt har jag ofta fel. Silverpriset föll dock på förra konjunkturnedgången. Jag har väldigt svårt att se att det inte kommer påverkas negativt den här gången. Frågan blir väl då om det faller mer från nuvarande nivå, eller om nedgången redan är avklarad.


Tack för ditt svar Lars!

Jag vill dock också påpeka att det var papperssilver som noterades i under $9 under den s.k. finanskrisen. Kom ihåg att det inte gick att få tag på några 1 oz mynt till under $17 ens i USA eftersom de fysiska premierna vara skyhöga. Pappersprisdiagrammet med dippen under 2008 är således missvisande vad gäller fysiskt silver.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt