Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Silver < MONOPOL!
MONOPOL!
2011-09-26 15:54 # 1
Goldsmith
Guld och Silver är utan tvekan den bästa investeringen den kommande tiden trotts volatiliteten, så fortsätt att köp när priset är nere. Först måste man begripa att man inte kan ”outsmart” de få som styr, det vill säga att försöka ta över en marknad som några försöker få ”allmänheten” att tro. Eftersom de har alla instrument dem behöver; oändligt med pengar, olja, media, legosoldater och lagstiftning. YOU NAME IT?!

De kan manipulera ädelmetall priset på ett "lagligt" och på flera olika sätt. Genom att stärka dollarn i kombination med oljan tillexempel, så kan man få andra råvarupriser att falla. Att absorbera en del ”dollar inflation” därute via att dra ner på utvinningen av råolja i hemlighet eller via en nya konflikter och få priset att nå till skyarna. Vilket i sin tur ger en hög efterfråga på dollar (temporärt mycket stark valuta) och gör att priset på andra råvaror och valutor att falla. Oljan är den betydelsefullaste råvaran och när pengar jagar olja så jagas dollar också. Det är förtroendet för valutan ”$” som avgör ädelmetall priset och inte bara bud och efterfråga! Sedan 1991 så har råolja priset stigit med 457,93 % och alla länder efterfrågar dollar än så länge för att kunna betala sina oljeräkningar.

Vi kommer att få vår ”förmögenhet” sakta men säkert, det vill säga när ”titanerna” tycker att tiden är inne och ingenting annat. Rätt mig gärna om jag har fel?


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt