Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < EU vill övervaka alla banktransaktioner i nytt system!!!
EU vill övervaka alla banktransaktioner i nytt system!!!
2011-07-14 01:55 # 1
Silverbullit
2011-07-14 08:42 # 2
JJ
Man undrar ju vem Cecilia Mamström har som arbetsgivare nån betalar henne. Hon dansar efter nåns pipa det är så uppenbart. Hon var ju även den som skrev under lissabonnfördraget..
Hon borde ställas inför rätta hon och reinfeldt.

så jävla less på dessa inkompetenta människor som bara ser till sig själva. Skulle vilja ta bitchslappa lite vet o reson i henne
2011-07-14 09:22 # 3
mega_n
Detta samtidigt som de begränsar möjligheten att ta ut sina egna pengar från banken. Läste senast på Handelsbankens hemsida att de begränsar kontantuttag till 15.000kr (annars endast postväxel för större belopp. Men med en sån kan man ju inte handla sin mat och bensin etc...) Som om det inte var tillräckligt krångligt att ta ut/sätta in kontanter (>10.000kr) tidigare med alla kontroller etc...

Detta görs enligt banken för att skydda sina kunder och sin personal !? (Om det var farligt med kontanter, varför har de inte gjort något tidigare??? Är de nu rädda för att folk ska ta ut sina pengar(som i Grekland)?

Från Handelsbankens website :
====
Begränsad kassahantering
För att förstärka våra kunders och medarbetares säkerhet har vi kraftigt begränsad kassahållning. Detta innebär bl a att vi endast erbjuder postväxel vid uttag över 15 000 kr.

For the safety of our customers and staff, we are holding a significantly smaller amount of cash.
====

Detta är säkert inte begränsat just till den här banken. Säkert något EU-direktiv som de och alla andra banker måste införa...

Jag ska passa på att ta ut lite kontanter medan man fortfarande får göra det överhuvudtaget...
Senast ändrad av mega_n; 2011-07-14 09:48
2011-07-14 09:52 # 4
billion
Det är kränkande att bli behandlad som en brottsling helt utan misstanke. Jag mår illa av det kontrollsamhälle som växer fram på alla fronter men är egentligen inte förvånad. Jag tror det finns visst samarbete mellan organisationer och personer för att uppnå full kontroll över medborgare på alla plan. Jag tror dock många är omedvetna om vem som egentligen är dess uppdragsgivare utan de styrs av den rådande tidsandan och är förblindade i sin tro på vad vi människor klarar av.

Som kristen skulle man kunna säga att de är besatta av onda andemakter och att ledaren för rörelsen är satan. Begär efter pengar och makt är hans redskap.

De första skattskrivningen/folkräkningen skedde vid Jesus födelse. Världslig kontroll har alltid varit den ondes sätt att försöka få kontroll på mänskligheten och få den att gå hans ärenden. Att många genom historien sagt sig vara kristna men inte förstått att Gud genom Jesus gett oss fullständig frihet är en annan sak.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt