Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Guld < Guld??
Guld??
2011-05-31 19:53 # 1
Guru
Så en fråga vad föredrar ni alla här på forumet?? Ska man äga tackor av guld å silver eller mynt?? Vad är bäst/smidigast.
Mvh
2011-05-31 20:08 # 2
beegee
Hej guru! Jag är ingen expert men har lite av varje: guld, silver tackor och mynt. Bäst vara förberedd för alla scenarior.
Säkra tillgångar i guld. Ha silver som är lättare att avyttra, speciellt i ett läge där de flesta kanske inte har sett om sitt hus.
Tackor är mer värda, och kräver mer täta köpare eller större köpobjekt speciellt när priserna stiger. Guldmynt kräver också sin man eller kvinna att lösa in men är lätta att transportera. Gamla svenska silver mynt passar i Ica affaren. One ounce silver vid lite större köp men ändå inte mega. Osv. Lycka till!
2011-06-01 22:36 # 3
Au
Man kan se på detta på olika sätt, men för egen del 80% guld och 20% silver räknat efter priset i fiat-valuta vid köptillfället. Fördelen med guld är att det tar mindre plats och ej är momsbelagt dvs. man betalar ej skatt till Staten vid köptillfället. Jag ser ädelmetallerna guld och silver då som rena värdebevarare och ej spekulationsobjekt.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt