Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Husköpet en kassako för staten
Husköpet en kassako för staten
2011-04-29 09:08 # 1
Guldsmeden
Västvärldens regeringar och dess banker suger ut så mycket blod de bara kan. Don Corleone är en helgon jämfört med dessa odjur. Skatter är bara en säkerhet för att bankerna ska få tillbaka sina pengar. Varje svensk är skyldig runt 120,000:00 kr och när staten lånar pengar pantsätter dem skatteinkomsterna. Så det är bara skit snack att välfärden behöver mer skatt. Jag är så jä.....trött på det här landet. Här kommer mer skatt som heter så klart något annat än skatt.

http://di.se/Artiklar/2011/4/27/234041/Sverige-har-hoga-skatter-pa-huskop/
2011-04-29 09:41 # 2
Linus H
Kan man nu mynta myten om den slopade fastighetsskatten? Tack för det moderaterna... Trodde vi var borta från denna medelklassförskingring när sossarna inte var vid makten. Bekräftar uttrycket "false left right paradigm". http://en.wikipedia.org/wiki/Left_right_paradigm
2011-05-06 21:56 # 3
patrik
En annan statlig bluff är "momsbefriade" varor och tjänster. Det ligger nämligen till så att om en verksamhet bedriver momsbefriad verksamhet så får de heller inte dra av ingående moms. T.ex ett byggföretag får inte dra av momsen på det som underleverantörerna fakturerar dem vilket i sin tur betyder att de måste ta ut ett högre pris, hur mycket högre beror naturligtvis på inköpens andel av företagets totala kostnader. Paradoxalt nog skulle införandet av 6% moms i längden innebära sänkta priser då företagen skulle få dra av all moms på alla inköp.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt