Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Presidentvalet i USA!
Presidentvalet i USA!
2016-11-13 19:36 # 13
Xole
Tror som dej CV.
Vi har en bättre tid famför oss...en kort stund. Sen blir allt fiasko när räntorna gått upp för högt.
Tror guld under 1000usd pga stigande räntor och bondbubbla som pyser ur nu.
Har själv köp trygga stabila aktier såsom MCD ICA WMT osv.
Ska säljas när räntorna kommit upp lite och in i fysiskt guld.
2016-11-13 23:50 # 14
Cvitae
Citat:
Ursprungligen postat av Xole
Tror som dej CV.
Vi har en bättre tid famför oss...en kort stund. Sen blir allt fiasko när räntorna gått upp för högt.
Tror guld under 1000usd pga stigande räntor och bondbubbla som pyser ur nu.
Har själv köp trygga stabila aktier såsom MCD ICA WMT osv.
Ska säljas när räntorna kommit upp lite och in i fysiskt guld.


Jag skakar hand med dig, eftersom jag instämmer. Man ska inte vara en goldbug och lyssna på folk som Maloney som talar i egen sak, för han har egna särintressen, bara för att man tror på guld generellt sett som värdebevarare. Jag handlar själv guld, enbart, när det är billigt. Man får vara rationell och uppmärksamma när något är billigt.

Guld mätt i USD har gått ner 4-5 år nu så en rejäl dipp till så tror jag vi ser en vändning och allteftersom hösten närmar sig kommer den att stiga när marknaden inser att börsen peakat.

Det har inte varit en dålig affär att äga guld, eftersom dollarn gått upp så förtvivlat.

2018 kan nog en del hända här hemma och i USA. I USA kan ena kammaren bli demokratstyrd och i Sverige kan SD bli enormt stora. Oavsett vad man tycker om dem måste man inse att övriga partier inte gör något för att mota dem. De fortsätter hata och smutskasta, samma som Trump utsattes för. Det får bara motsatt effekt, bevisligen. Samma hände i Tyskland, Frankrike, Brexit och det kommer hända här, var så säker. Det kan bli både intressant och skrämmande på samma gång.

Vi får se om jag har rätt denna gång, men negativa räntor kan inte fortgå för evigt det är så skadligt för värderingar och koncentration av värden till vissa tillgångar (bostäder t ex), att det kan helt enkelt inte fortsätta. Kan island ha 5% ränta, kan väl vi ha +1%

http://sv.tradingeconomics.com/iceland/interest-rate
2016-11-23 21:46 # 15
Chefen
USA kommer att gå under.Kineserna jublar över trumpens protektionism.Jag brukar inte tala illa om folk men ja tycker Trumpen är på fel väg.Den retorik som Trumpen för är inte bra.
2016-11-26 00:24 # 16
Obetalbar
Citat:
Ursprungligen postat av Chefen
USA kommer att gå under.Kineserna jublar över trumpens protektionism.Jag brukar inte tala illa om folk men ja tycker Trumpen är på fel väg.Den retorik som Trumpen för är inte bra.Syftar du på de så kallade frihandelsavtalen eller ?

Som du vet så överöses vi av propaganda och språkliga manipulationer. Dessa avtal har inget med frihandel att göra. De är skydd för globala storföretag och banker.

Trump uttrycker sig ibland väldigt protektionistiskt , ja men vi är väl i alla fall överens om att Clintons kärlek med bomber och drönare inte är rätt sätt att samspela med resten av världen ?


Jag tror inte Trump är någon protektionist egentligen. Han måste nog uttrycka sig lite förenklat. Folk fattar ju inte detta.


Självklart kommer USA få det tufft. De har ju levt över sina tillgångar i decennier eftersom de har haft härskarvalutan. Med sitt skuldberg och med sin decimerade produktionskapacitet så är det ganska rökta. Kina har stora fordringar på USA. Kina vill inte att det ska gå åt h-e riktigt än för USA :) Jag gillar Trumps ambitioner med lägre skatter på arbete. Jag gillar att han vill att USA ska få igång produktion igen.
2017-01-16 23:58 # 17
Niklas.R
Jag håller med Obetalbar. Trump är en affärsman och har antagligen goda kunskaper om hur handel fungerar men en stor del av hans väljarkår tror antagligen att det är Kinas eller Mexikos fel att industrijobben försvinner från US.

Trump lovade nyligen att skapa ett frihandelsavtal med Storbritannien - inte precis vad en protektionist skulle göra.

/Niklas
Senast ändrad av Niklas.R; 2017-01-16 23:59


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt