Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Riksbanken varnar för djup lågkonjunktur
Riksbanken varnar för djup lågkonjunktur
2016-06-02 22:23 # 1
Metalonmetal
Riksbankens senaste utspel måste ses som en skarp varning. Vad ska man tro? Att det kommer att gå helsike kan vi ju lista ut men när kan vi förvänta oss att detta kommer att hända?

Läs om Riksbankens varning här.
2016-06-03 08:46 # 2
Skyking
Citat:
Ursprungligen postat av Metalonmetal
Riksbankens senaste utspel måste ses som en skarp varning. Vad ska man tro? Att det kommer att gå helsike kan vi ju lista ut men när kan vi förvänta oss att detta kommer att hända?

Läs om Riksbankens varning här.


Jag gissar att burken med lätthet sparkas till nästa mandatperiod. Sen tror jag inte det blir så allvarligt som vissa andra kanske tror (fast man får aldrig veta vad dessa tror för att de är för upptagna med att springa och vifta på armarna). Det som varnas för rör sig inte om en global kris och det rör sig heller inte om världens slut heller (ens lokalt). Jag skulle gissa att vi får en kris som inte är värre än vad vi sett tidigare helt enkelt.
2016-06-03 15:52 # 3
Asrael
Rapporten som publicerades 1 juni ger än värre beskrivning av läget.

http://www.riksbank.se/Documents/Rapporter/FSR/2016/FSR_1/rap_fsr1_160601_sve.pdf

Sammanfattningen
http://www.riksbank.se/sv/Press-och-publicerat/Pressmeddelanden/2016/Banker-och-hushall-alltmer-sarbara/
2016-06-03 17:12 # 4
Obetalbar
Bankkramare Skyking har en agenda och talar med kluven tunga.
Vårt valutasystem som är från 1970-talet är i slutfasen av sin livstid. (grovt sett ..efter Bretton Woods hade vi diverse fasta växelkurser fram till -92 men guldmyntfoten avskaffades -71 på dollarn som vi var kopplade till. Därefter gick det utför )

De kriser som omnämns fick inte verka ut. Man löste gamla lån med mera lån osv.
Minusräntor och extrema exponentiellt växande skulder globalt är något världen inte sett förut. Dagens situation kan ej jämföras med tidigare.
Flyktingkrisen är inte gratis. Flyktingarna används som brickor i ett spel som ska öka skulderna och gynna finanseliten. Någon sa att av de 163 tusen som kom förra året till Sverige jobbar bara något hundratal.

Räkna på det själv, hur är prognosen. De kommer väl inte jobba om 15 år heller. Var är industrin ? Inte i Sverige iaf. Vad ska de jobba med ? På migrationsverket ? Vem betalar ? skattepengar..varifrån kommer de ? Lån ? Det är ju kööööört !
Bomarknad börsen och obligations marknaderna kommer att gå sönder. Det kan ske väldigt snart men åtminstone inom en handfull år.


Eftersom finansparasiter är ickeproduktiva så dödar de den reella ekonomin till slut. Vi är i denna slutfas nu. Börjar någon överskuldsatt ställa in betalningar så kommer det skölja som en våg över ekonomin. Centralmakten kommer försöka stjäla inflatera beskatta alla våra besparingar för att hindra krisen (eller berika sig själva). Detta kommer utlösa än värre oro och folk håller ännu hårdare i sina tillgångar. Ekonmin stannar av än mer. Man kommer hitta på alla möjliga sätt att rädda bankerna. Det är alltid skattebetalare och försvarslösa som får betala.

85% av alla handel i världen mellan länder sker i amerikanska dollar och av detta går en stor del digitalt via New York. Finanseliten styr hela världen. Förmodligen så kommer eliten göra allt för att se till att Hitlary Clinton vinner valet. Om ekonomin ser stabil ut på ytan så vinner denna massmördarska troligen tyvärr. Hon är köpt av eliten och hon startar gärna krig om beställarna önskar.

Finanselit och bankkramare som Skyking har ett intresse av att bevara status quo. Upplysta människor är svårare att suga ut. En förmögenhetsöverföring från människor som inte är upplysta och förberedda kommer att äga rum. Förbered er med en diversifierad portfölj och se över er skuldsättning.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt