Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Obegränsade begränsningar
Obegränsade begränsningar
2015-03-31 09:59 # 1
billion
Orkar inte kommentera eländet.

"Under april 2015 inför Swedbank och Sparbankerna nya beloppsgränser vid överföringar och betalningar i internet- och Mobilbanken företag. Beloppsgränserna är en säkerhetslösning där banken begränsar beloppet vid överföringar och betalningar i internet- och Mobilbanken företag.

Ert företag har fått en beloppsgräns. Om aktuell nivå är för låg, vilket ni märker genom att inte kunna göra en betalning/överföring, är ni välkomna att kontakta banken för justering av nivå.

Kontroll mot företagets beloppsgräns i internet- och Mobilbanken företag görs vid överföringar och betalningar där företaget använder sig av signeringsmetod ”Ensam”."
2015-03-31 11:52 # 2
Chefen
Man kanske skulle börja med att ta betalt i guld och silver.Jag tror att man blockerar sig mentalt.Man sitter fast i "fiatvaluta-
hjulet".Det kanske finns sådana initiativ redan?
2015-03-31 12:56 # 3
billion
Tror inte det finns något som hindrar och har haft dom tankarna själv. Problemet är nog att få en tillräckligt stor kundbas så att det bär sig. Sedan måste man ju tyvärr omvandla metallerna för att betala skatter osv. Tror inte SKV accepterar betalningar i guld. Blir mycket merarbete. Kanske ändå kan fungera om man hittar rätt nisch.
2015-03-31 20:56 # 4
Lotus
Skönt att slippa dessa sossebanker, det står utom allt rimligt förstånd varför man använder de? Hur svår ska det vara för folk att sätta ner foten och visa att det inte är ok? Deras starkaste kundbas utgörs enligt uppgift av norrlänningar och invandrare och om de lärde sig att inte ta skit av denna avskrädesbank skulle de enbart tjäna på de, grow some balls!
Senast ändrad av Lotus; 2015-03-31 20:57
2015-03-31 21:46 # 5
billion
Lotus: Varken utlänning eller norrlänning...och har kulor...men planerar ett bra mycket större steg än att byta bank. :)

Jag tror du kan vara övertygad om att det här kommer hos de andra också.
2015-03-31 22:42 # 6
marcandrew
Eller så köper man bankaktier å får ta del av de fina utdelningar?

If you can't beat them join them, som det så fint heter.

Handelsbanken är ju lite smådyr men ska enligt expertena ner, och de andra är ju köpvärda helt klart. Hundra papp i dom för ca 5 år sedan hade varit betydligt bättre än att göra som jag gjorde som köpte guld...

Redigerat pga dålig stavning.
Senast ändrad av marcandrew; 2015-03-31 22:43
2015-03-31 22:57 # 7
Lotus
Citat:
Ursprungligen postat av billion
Lotus: Varken utlänning eller norrlänning...och har kulor...men planerar ett bra mycket större steg än att byta bank. :)

Jag tror du kan vara övertygad om att det här kommer hos de andra också.


Kulor är ju bra att ha, i dubbel bemärkelse:P Ja att bojkotta banker öht vore det rätta. SHB är dock bättre och är de enda som inte börjat med att dra in kontanthantering och tramsa med överföringsgränser. Säger inte att det inte kommer, bara att de isf är sist ut med det.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt