Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Silver < LS silvermynt 2013*
LS silvermynt 2013*
2014-08-05 01:05 # 13
Klartecken
Citat:
Ursprungligen postat av Liberty Silver / Torgny Persson
Vi borde informerat om Liberty Silver myntserien tydligare och tidigare och jag beklagar om vi varit otydliga och allt för sparsamma med informationen.

Vi kommer tyvärr inte fortsätta med serien 2014 eller framåt som det ser ut f.n. Efter fem års utgåvor, varav fyra egendesignade och 2013 års Surinammynt med LS märkning, går serien därför tyvärr i graven.

Det finns flera anledningar som omöjliggjort en fortsättning. En av dessa är att Tullverket ändrat sitt råd till oss att silvermynt som ej är lagligt betalningsmedel skall importbeskattas med moms av 25 % plus tull på 2 % av präglingskostnaden plus försäkringskostnaden och fraktkostnaden. Med detta blir importkostnaden allt för hög. Vad gäller Surinammynten vill vi inte fortsätta med dessa heller eftersom den myntpräglare som äger huvudrättigheterna för präglingen av dessa varit skandalomsusade även om vi inte salufört mynt präglade av denna präglare utan av en sublicensiat.

Därför ser det tyvärr ut som att vi måste avsluta serien. Jag vill tacka för stödet för serien under åren och hoppas på förståelse då jag inget hellre skulle vilja än att kunna fortsätta serien.


Varit i kontakt med kundservice angående hur många av varje årgång som tillverkats fast utan framgång.. Nu när ni slutat göra LS mynt är det än mer intressant och kan kanske släppas publikt?

Jag jagar fortfarande LS 2013 till min lilla samling (byte/köp). Kan kontaktas på adelmetallforum.se under alias "silversamlare", tack på förhand.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt