Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Ekonomi, centralbanker, banker, marknader och aktier < Den mäktigaste institutionen efter staten
Den mäktigaste institutionen efter staten
2013-05-05 18:34 # 1
Silvermedia
Riksbanken är den mäktigaste institutionen efter staten. Riksbanken har i lagens namn makten att bestämma hur mycket inflation och fattigdom Sverige som befolkning ska ha.

Konsekvensen av detta blir densamma som när en tjuv beslagtar offrets värdesaker. Skillnaden mellan en tjuv och Riksbanken är att tjuven inte är skyddad av lagstiftningen.

Riksbanken, storbanker och politiker anställer intellektuella för att övertyga befolkningen om att inflation är bra för ekonomin. Enligt intellektuella behövs inflation för att underhålla en stabil ekonomi. Dessa Intellektuella finns till för att övertyga befolkningen om något som inte är sant.

Om inflation vore bra för ekonomin hade man inte behövt intellektuella. Om inflation vore bra kunde Riksbanken helt enkelt låta inflationen flöda.

Intellektuella behövs inte när man ska argumentera för rikedom då alla redan vet att rikedom är bättre än fattigdom. Rikedom har historiskt alltid varit förknippat med Guld och Silver till skillnad från inflation och stöld som representerar fattigdom.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt