Hem
Köpa guld och silver
Sälja guld och silver
Diagram
Kunskapscentralen
Prispolicy
Hem Köpa silver guld platina palladium Sälja silver guld platina palladium Diagram Kunskapscentralen
Ändra
Visa varukorg
Till kassan
Antal   Produkt á Pris Pris

Summa: 0 kr

Forum < Om Libertysilver.se < Forumregler
Forumregler
2011-01-03 15:48 # 1
Liberty Silver / Torgny Persson
Moderator
Generellt

Anställda på Liberty Silver AB eller moderatorer utsedda av Liberty Silver AB har rättighet att radera eller flytta trådar och inlägg som inte följer reglerna.

Alla som skriver inlägg på forumet är garanterade anonymitet med undantag vid brottsmisstanke då myndighet eller domstol utkräver uppgifter.

Regler

1. Det är inte tillåtet att posta reklam (spam) i forumet. Det är inte heller tillåtet att använda diskussionsforumet för privat eller kommersiell annonsering, som exempelvis köpes- eller säljesannonser. Det är tillåtet att nämna företag och bloggar i diskussioner så länge inläggen inte innehåller kommersiella budskap eller så länge huvudsyftet inte är att marknadsföra dessa och det är relevant för diskussionen.

2. Att hota eller medvetet misskreditera en grupp personer med anspelning på etnicitet, religion eller sexuell läggning utifrån påståenden som inte kan styrkas är förbjudet.

3. Det är strängt förbjudet att uppvigla till eller organisera brottslig verksamhet från forumet. Det är förbjudet att utpeka annan person som brottslig.

4. Det kan finnas godtagbara orsaker till att ha multipla konton, men det är inte tillåtet att ha flera användare som diskuterar exakt samma frågor om man inte är öppen med det.

5. Personangrepp, smutskastning, trakasserier, hot eller förtäckta hot riktade mot användare, personer eller företag är förbjudet. Att använda signatur för att angripa en användare betraktas likaledes som trakasserier.

6. Det är inte tillåtet att kopiera hela artiklar från andra media för publicering på forumet. Däremot är det tillåtet att göra korta citat eller sammanfattningar med egna ord.

7. Diskussioner skall hållas inom ämnet som trådskaparen har bestämt. I fall där inlägg hamnar off-topic ges ett vänligt tillrättavisande och tråden flyttas alternativt uppmanas användaren att skapa en ny tråd.

8. Forumet är primärt ett diskussionsforum för monetära och ädelmetallrelaterade frågor. Diskussioner kring religion och etnicitet är inte tillåtna. Trådar och inlägg som bryter mot denna regel raderas.


Notera att forumet inte längre uppdateras p.g.a. teknikförändringar inför kommande uppdatering av hemsidan.

Sök på Liberty Silver Forum

Prisgaranti hos Liberty Silver

Köp Liberty Silver mynt